Süper Lig ekibinden Alex de Souza bombası!

Samet Aybaba ile sözleşme yenilemeyen Sivasspor’un teknik direktör gündemine flaş bir isim geldi: Alex de Souza... Başkan Mecnun Otyakmaz’ın, hocalık yapmak isteyen efsane isme takımı teslim edeceği bildirildi.

Süper Lig ekibinden Alex de Souza bombası!
Süper Lig ekibinden Alex de Souza bombası!
GİRİŞ 29.05.2018 09:29 GÜNCELLEME 29.05.2018 10:02
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Bir sezon aradan sonra geri döndüğü Süper Lig’de başarılı bir sezon geçirmesine rağmen Samet Aybaba’yla sözleşme yenilemeyen Sivasspor’da hoca gündemi oldukça yoğun. Başta Gheorghe Hagi olmak üzere Elano, Tamer Tuna gibi isimlerle temas kuran Kırmızı-Beyazlılar’ın asıl hedeflediği isim ortaya çıktı.
 
Yiğidolar’da başkan Mecnun Otyakmaz’ın takımı Fenerbahçe’nin efsane yıldızı Alex de Souza’ya emanet etmek istediği öğrenildi. Her fırsatta bir gün Türkiye’yi döneceğini açıklayan ve en son İzmir’de katıldığı Altınordu organizasyonunda teklif gelmesi halinde teknik adamlık konusunda teklif gelmesi halinde değerlendireceğini ifade eden Alex’le temaslara başlandı.
 
Davet edilecek 
 
Menajerler aracılığıyla yapılan görüşmelerden olumlu sonuç alındığı ifade edilirken Sivasspor Yönetimi birkaç güne kadar durumu netleştirip Alex’i resmi görüşme gerçekleştirmek adına Türkiye’ye davet edecek. (Fanatik)

YORUMLAR 24
  • reyis 5 yıl önce Şikayet Et
    futbolu güzel ama karakter sıfır tavırlarıyla futbolcuların beynini yakar. feneri birbirine düşürdü gitti.zeki olabilir akıllıda.. haset had safada kıskanç gizliden kibirli.... benden söylemesi sadece. :))
    Cevapla
  • khan 4 yıl önce Şikayet Et
    g.zekalı, emin ol senden de sülalenden de daha adam gibi adamdır
    Cevapla
  • Gs li 5 yıl önce Şikayet Et
    Neden Alex samet hoca yılların hocası siz bir hedef koydunuz hocanın istediği transferi yaptinizda hedefe ulaşamadımı sivas spor bu yabancı aşıkligi nedir Şenol hocada yerli bak Beşiktaş namaglup gruptan çıktı biraz ibret alın ibret
    Cevapla
  • polis 5 yıl önce Şikayet Et
    sivasım işte ya boşa sevmiyorum :)
    Cevapla
  • Sivas 5 yıl önce Şikayet Et
    Heee sivasta deneme tahtası gelsinnn ne kadar isim meraklısıyız
    Cevapla
  • Murat kurtoglu 5 yıl önce Şikayet Et
    Alex fenerbahcenin en iyi yabancisidir adam ruhunu verdi bu takima aziz abi birakta ali kocla bi sezon yasayalim bakalim nolacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle