Aatif Chahechouhe: Mourinho haklıymış

Antalyaspor maçından sonra taraftarlardan tepki alan Aatif Chahechouhe büyük üzüntü yaşıyor.

Aatif Chahechouhe: Mourinho haklıymış
Aatif Chahechouhe: Mourinho haklıymış
GİRİŞ 02.03.2016 11:52 GÜNCELLEME 02.03.2016 11:52
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Taraftarı önünde, Antalyaspor’la golsüz berabere kalan Sivasspor’da maç sonunda takımın yıldız ismi Aatif taraftarlardan tepki görmüştü. Yaşananlar sonrası büyük üzüntü yaşayan Aatif, duygularını paylaştı: “Tepkilerden dolayı çok üzgünüm. Nedenini de tam olarak anlamış değilim. Geçen hafta Konya deplasmanında bir fırsatı değerlendirememiştim. Sanırım bunun hırsıyla bazı taraftarlar, bana bu şekilde davrandı.” 

‘Camiayı ayırıyorum’

“O an elbette çok kızgındım, ancak şu an daha iyi durumdayım. Antalyaspor maçında elimizden geleni yaptık ama olmadı. Küfürlü protestonun faturasını, Sivas camiasına ya da taraftarlarına kesemem. Ancak bana tepki gösterenlere de, bu takım için neler yaptığımı hatırlatmak istiyorum.”

‘Eleştiri olur ama...’

“3.5 yıldır buradayım. 50’ye yakın gol attım, birçok asist yaptım, Sivas tarihinin ligdeki ilk gol kralıyım. Tepki olabilir, kötü oynadığım için insanlar bana kızabilir ya da eleştirebilir. Ama hakaret edilecek hiçbir şey yapmadım. Başkanımız, hocamız ve arkadaşlarım bana yanımda olduklarını söylediler.”

‘Mourinho haklıymış’

“Eto’o’ya da teşekkür diyorum. Çok büyük bir futbolcu. O an bana yapılan haksızlığı fark etti ve yanıma gelip, ‘Sen iyi bir futbolcusun. Sakın üzülme. Bu maçta en iyi oynayanlardan biri de sendin’ diyerek moral verdi. Mourinho’nun bir sözü var, ‘Futbolda geçmiş çabuk unutulur’ diye. Ne yazık ki futbol böyle; daha dün yaptıklarınız, bugün unutuluyor. Önüme bakmak zorundayım. Şu an tek düşüncem, Sivas’a kalan maçlarında yardımcı olmak, geleceğime sezon sonunda karar vereceğim.”

KAYNAK: FANATİK
YORUMLAR 1
  • sivas 8 yıl önce Şikayet Et
    Sivas maçına gitmek değil evinden kovulan zavallı takımı bunlar. Bu küfür yüzünden 3 senedir maça göremiyorum. Bunlar maça para vermeyen elinden gelen kötülüğü yapan denizler gurubu. Saygı ile izleyenler hariç.
    Cevapla