Cicinho: Beşiktaş’ta oynamak isterim

Medicana Sivasspor'un Brezilyalı yıldızı Cicinho, Türkiye'de Sivasspor dışında Beşiktaş forması giyebileceğini söyledi.

Cicinho: Beşiktaş’ta oynamak isterim
Cicinho: Beşiktaş’ta oynamak isterim
GİRİŞ 03.12.2015 14:05 GÜNCELLEME 03.12.2015 14:05

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor’un Brezilyalı sağ beki Cicinho, Sivas Lisesi Bilinçli Gençler Kulübü’nün daveti üzerine söyleşide öğrencilerle buluştu. Sivas Lisesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen söyleşide Brezilyalı yıldız, öğrencilerin ve öğretmenlerin sorularını yanıtladı.

Cicinho, Türkiye’de Sivasspor dışında Beşiktaş’ta forma giyebileceğini ve Türk futbolculardan en çok Galatasaraylı Selçuk İnan’ı beğendiğini ifade etti.

“VÜCUMDA 33 TANE DÖVME VAR, PİŞMANIM”

Bir kolu kapalı forma ile maçlara çıktığının hatırlatılması üzerine Brezilyalı yıldız, "Hayatımda geçmiş yıllarımda kalma bir şey, o zaman dövme yaptırmayı seviyordum. Ailemin bütün tavsiyelerine, bütün olumsuz düşüncelerine rağmen ben dövmenin hoş durdurduğunu düşünüyordum, yaptırıyordum. Şu anda vücudumda 33 tane dövme var fakat hepsinden pişmanım yaptırmasaydım diye düşünüyorum. Onların bir bölümü kolumda, bundan dolayı televizyonda o dövmelerin görünmesini istemiyorum. Çünkü izleyen çocuklar oluyor, örnek alacak insanlar oluyor. O yüzden de bunun bir örnek oluşturmasını istemediğimden kolu kapalı forma ile maça çıkıyorum" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL