Sivasspor Okan Buruk ile resmen anlaştı!

Medicana Sivasspor'da, Sergen Yalçın'dan boşalan teknik direktörlük görevine Okan Buruk getirildi.

Sivasspor Okan Buruk ile resmen anlaştı!
Sivasspor Okan Buruk ile resmen anlaştı!
GİRİŞ 26.10.2015 09:59 GÜNCELLEME 26.10.2015 09:59

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor, teknik direktör Okan Buruk ile anlaşmaya vardı.

Buruk, kulüp tesislerinde başkan Mecnun Otyakmaz ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Yapılan görüşmenin ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Buruk, kendisine bu görevi layık gören Sivasspor Kulübü yönetimine teşekkür etti.

Sivasspor'un gerek kurumsal yapısı, gerek yönetimiyle Türkiye'nin örnek kulüplerinden birisi olduğunu söyleyen Buruk, "Biz de bu örnek kulübe yakışır şekilde takımı hak ettiği yere getirmeye çalışacağız. Zor bir dönem ama Allah'ın izniyle taraftarımızla, şehrimizle bu zor dönemi kolay bir şekilde atlatmak istiyoruz" dedi.

Teknik direktör Sergen Yalçın'a kırmızı-beyazlı ekibe vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eden Buruk, şunları kaydetti:

"SERGEN YALÇIN ŞANSSIZ BİR DÖNEM GEÇİRDİ"

"Bizim jenerasyonun önemli hocalarından birisi, bu sene burada şanssız bir dönem geçirdi. Bundan sonraki hayatında da çok başarılı olacaktır. Ekibimle birlikte burada bütün enerjimizi verip, bu takımı en iyi yere getireceğiz. Takımımız hak etmediği bir yerde, inşallah bundan sonraki haftalarda Allah da bize daha çok yardım eder. Baktığımızda iyi oynayan, ancak sonunu getiremeyen bir takım var. Biz bunu geliştireceğiz, özellikle psikolojik anlamda oyuncularımızı geliştirip, bu çemberin içerisine alacağız."