Sergen açıkladı! 'Başkanla görüşeceğim ve...'

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Kasımpaşa maçı sonrası konuştu.

Sergen açıkladı! 'Başkanla görüşeceğim ve...'
Sergen açıkladı! 'Başkanla görüşeceğim ve...'
GİRİŞ 18.10.2015 16:23 GÜNCELLEME 18.10.2015 16:39

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Kasımpaşa mağlubiyetinin ardından flaş bir açıklama yaptı.

Öncelikle maç hakkında konuşan Sergen Yalçın, "Enteresan bir gol yedik, beklemediğimiz bir gol yedik. Sonra risk alıyoruz kafamızda bir şeyler kurup oynamaya çalışıyoruz. Üzgünüz söyleyecek bir şey yok. 8 haftada galibiyet alamadık bu iyi bir performans değil" dedi.

SERGEN YALÇIN'DAN AYRILIK SİNYALİ

Kötü gidişatla ilgili olarak başkan Mecnun Otyakmaz ile görüşeceklerini belirten Sergen Yalçın ayrılık sinyali verirken, "Bilmiyorum akşama toplantı yapacağız. Bir başkanla görüşelim durumu daha net değerlendireceğiz" açıklamasını yaptı.

"ÇOK BAHANELER ÜRETEBİLİRİZ AMA..."

Oyuncularının kötü oynadığını belirten Sergen Yalçın, "İyi olmasını beklediğimiz oyuncularımız katkı sağlayamıyor. Oyuncularımız, Kasımpaşa maçında performans düşüklüğünden yana güçsüzler de. Bunun çok bahaneleri olabilir, çok bahaneler üretebiliriz ama futbol bahaneler oyunu değil. Kasımpaşa maçında mağlubiyet beklemiyorduk" ifadelerini kullandı.

"BAŞKAN'IN TUTUMUNU ÖĞRENELİM..."

Başkanla yapacakları görüşmenin ayrılık kararı için mi olacağı sorulması üzerien Sergen Yalçın, "Takımda bir değişiklik yapacak durumumuz yok ama Sivasspor'un menfaatleri önemli. Başkanın tutumunu öğrenelim ona göre net bir karar veririz akşama" şeklinde konuştu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL