8 gollü düelloyu PSG kazandı!

Şampiyonlar Ligi'nin 5. haftasında PSG kendi sahasında Tottenham'ı ağırladı. Heyecan yüklü karşılaşmayı PSG 5-3’lük skorla kazandı.

GİRİŞ 27.11.2025 03:45 GÜNCELLEME 27.11.2025 08:32
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 5. hafta maçları sona erdi.

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki bir numaralı organizasyonunda 5. hafta mücadelesi, 9 karşılaşmayla tamamlandı.

PSG 5 GOLLE KAZANDI

Son şampiyon PSG, evinde Tottenham ile karşı karşıya geldi.

Parc des Princes'de oynanan mücadeleyi PSG 5-3 kazandı. Fransa temsilcisinde Vitinha, maçta hat-trick yaparak oyuna damga vurdu.

PSG’nin golleri 45'te, 53'te, 76'da Vitinha, 59'da Ruiz ve 65'te Pacho’dan kaydedildi. İngiliz ekibinin gollerini ise 35'te Richarlison, 50'de ve 73'te Kolo Muani attı. Bu neticenin ardından PSG 12 puana çıktı. Tottenham ise 8 puanda kaldı.

LİVERPOOL KAYBETMEYE DEVAM EDİYOR

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 5. hafta maçında Liverpool, sahasında PSV Eindhoven'i ağırladı.

Bu sezona flaş transferlerle başlayan Liverpool'da işler hiç iyi gitmiyor. Premier Lig'deki performansını Devler Ligi'nde de gösteren İngilizler, PSV'ye 4-1'lik skorla mağlup oldu.

6. dakikada Perisic'in penaltı golüyle geriye düşen Liverpool, 16. dakikada Szoboszlai ile cevap verdi: 1-1.

Guus Til 56'da Hollanda ekibini 1-2 öne geçirdi. Couhaib Driouech 73 ve 90. dakikalarda attığı iki golle skoru belirledi: 1-4

Bu sonucun ardından 9 puanda kalan Liverpool 13. sıraya gerilerken PSV Eindhoven aldığı bu galibiyetle puanını 8'e yükseltti.

Liverpool, Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon Galatasaray'ın ardından ikinci yenilgisini de PSV karşısında almış oldu. Premier Lig'de de kötü gidişatı durduramayan teknik direktör Arne Slot'un öğrencileri ligde 12. sırada yer alıyor.

GECENİN MAÇINDA ARSENAL KAZANDI

Şampiyonlar Ligi'nde ilk 4 maçını kazanan 2 takımın maçında Arsenal ile Bayern Münih kozlarını paylaştı. 

Arsenal ikinci yarıda sağladığı üstünlükle maçı 3-1 kazandı. Şampiyonlar Ligi'nde kusursuz devam eden tek takım olarak Arsenal kaldı ve 15 puana yükseldi. 

Arsenal 5 maçında 14 gol atarken kalesinde tek golü bu gece Bayern Münih'ten yemiş oldu. 

HAKAN'LI İNTER KAYBETTİ

Inter ise milli oyuncu Hakan Çalhanoğlu'nun 72 dakika görev yaptığı mücadelede Atletico Madrid'e konuk oldu. Ev sahibi takım, Julian Alvarez ve Jose Gimenez'in golleriyle 2-1 galip geldi. Inter'in tek golünü Piotr Zielinski attı.

PAFOS-MONACO MAÇI

Günün maçlarında alınan sonuçlar şöyle:

Kopenhag (Danimarka) - Kairat (Kazakistan): 3-2

Pafos (Kıbrıs Rum Kesimi) - Monaco (Fransa): 2-2

PSG (Fransa) - Tottenham (İngiltere): 5-3

Liverpool (İngiltere) - PSV (Hollanda): 1-4

Arsenal (İngiltere) - Bayern Münih (Almanya): 3-1

Atletico Madrid (İspanya) - Inter (İtalya): 2-1

Eintracht Frankfurt (Almanya) - Atalanta (İtalya): 0-3

Sporting (Portekiz) - Club Brugge (Belçika): 3-0

Olympiakos (Yunanistan) - Real Madrid (İspanya): 3-4

 

Muhammet Binici Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • MuhammetEren1978 2 saat önce Şikayet Et
    Özellikle Hollanda ekibi PSV müthiş bir galibiyet zaferi eldeetti tabiki başarı asla süpriz değildir.Liverpool takımı mazisinden uzak görünümde performans olarak ayrı bir gerçek.Genelde ağırlıklı favoriler kazanmış karşılaşmaları.
    Cevapla