Almanlar, 5-2 sonrası Nuri Şahin'i hedef tahtasına oturttu

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 2-0 öne geçtiği maçta Real Madrid’e 5-2 mağlup olan Borussia Dortmund’un teknik direktörü Nuri Şahin, Alman basını tarafından eleştirildi.

GİRİŞ 23.10.2024 13:51 GÜNCELLEME 23.10.2024 14:11
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Borussia Dortmund, UEFA Şampiyonlar Ligi’nin 3. haftasında deplasmanda Real Madrid karşısında 2-0 öne geçmesine rağmen sahadan 5-2’lik mağlubiyetle ayrıldı.

Bu sonuç sonrası Dortmund Teknik Direktörü Nuri Şahin, Alman basınının hedefi oldu.



"FUTBOL CESURLARIN İŞİ"


Bild gazetesi, "Futbol cesurların işidir" başlığıyla Şahin’i sert sözlerle eleştirirken, "Nuri Şahin henüz cesurlardan biri değil. İkinci yarıda yaptığı değişikliklerle Dortmund’un Real Madrid karşısında paramparça olmasına neden oldu. Felaketten korkuyorsanız, onu sadece kendiniz çağırıyorsunuz demektir" ifadelerine yer verdi.

Kicker dergisi ise, "Nuri Şahin ve ekibi için hazmedilmesi zor bir durum" diyerek, Dortmund'un ilk yarıdaki 2-0'lık üstünlüğünü koruyamayıp ikinci yarıda 5 gol yemesini eleştirdi.

Sport1 yorumcusu Mario Basler de Şahin’in Jamie Bynoe-Gittens'i erken oyundan almasının yenilgiyi getiren unsurlardan bir olduğunu belirtti ve "Bu değişiklikle Real Madrid’e sinyal gönderdi ve her şey kontrolden çıktı" dedi.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 16
  • Yolcu 1 saat önce Şikayet Et
    Sergen Yalçın çoktan hedef tahtasına koydu bile gerçi Sergen'e kalsa gelmiş geçmiş en iyi futbolcu ve teknik direktör kendisi.
    Cevapla
  • çağrıbey 1 saat önce Şikayet Et
    ikinci yarı nuri Şahin 5 yemek için elinden geleni yaptı yazık kendisine güven kalmadı
    Cevapla
  • Futbolsevef 2 saat önce Şikayet Et
    2-0 dan sonra geriye yaslanirsan illaki gol pozisyknu bulur rakip ama oyle ama boyle niye cesur oynamadilar eger normal oyununu oynasa real hezimeti gorurdu cunku realin en yumusak yeri defansi eger organizasyon da hata yapmasa ve geerkli yerlere baski yapsaydi 3. gol gelirdi
    Cevapla
  • paşalı 2 saat önce Şikayet Et
    98 senesinden düne kadar oynanan maç sayısı 16.real 8 galibiyet 5 beraberlik almış,dortmund 3 galibiyet,söyleyeceklerim bu kadar nuriden hokkabazlık beklemek saçmalık
    Cevapla
  • misafir 3 saat önce Şikayet Et
    Almanlar doğru söylüyor ikici yarı başlar başlamaz kaleci hariç 10 kişiyle defans yaptırdı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle