Orkun Kökçü'den eski hocasına gönderme! 'Kötü söz söylemek istemiyorum'

Benfica'nın Atletico Madrid'i 4-0 yendiği maçın en iyi oyuncusu seçilen Orkun Kökçü, eski teknik direktörü Roger Schmidt hakkında sorulan soruya beklenmedik bir cevap verdi.

Orkun Kökçü'den eski hocasına gönderme! 'Kötü söz söylemek istemiyorum'
Orkun Kökçü'den eski hocasına gönderme! 'Kötü söz söylemek istemiyorum'
GİRİŞ 03.10.2024 11:20 GÜNCELLEME 03.10.2024 13:08
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Benfica'nın yıldızı Orkun Kökçü, bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekiyor. Geçtiğimiz sezon Alman çalıştırıcı Roger Schmidt yönetiminde fazla süre bulamayan Kökçü, Bruno Lage döneminde ise takımın lider oyuncularından biri haline geldi. Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Atletico Madrid maçında takımının son golünü atan ve maçın oyuncusu seçilen Kökçü, karşılaşmanın ardından Roger Schmidt hakkında konuştu.Sport TV'ye konuşan Kökçü şu ifadeleri kullandı:

"ŞİMDİ BENFİCA'DA OYNAMAYI SEVİYORUM"

 "Elbette çok mutluyum çünkü geçen yıl zor anlar yaşadım ve şimdi Benfica'da oynamayı sevdiğimi söyleyebilirim. Harika bir takımımız, teknik ekibimiz var. Çok önemli ve güzel bir galibiyet aldık. Şimdi lig maçına odaklanacağız." 

"KÖTÜ SÖZ SÖYLEMEK İSTEMİYORUM"

Portekiz basınının sürekli olarak kendisine eski teknik direktör Schmidt'i sormasıyla ilgili "Artık eski teknik direktörle ilgili kötü söz söylemek istemiyorum, geleceğe odaklanıyorum." diyen genç futbolcu, Bruno Lage'nin getirdiği sistemde oynamayı sevdiğini vurguladı. 
 

 

AhmetPolat Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - AhmetPolat

Editör Hakkında

YORUMLAR 1
  • Ercan 5 saat önce Şikayet Et
    Adamsınız orkun kerem yolunuz açık olsun inşallah
    Cevapla