Arda Güler yıkıldı! Takım arkadaşları moral verdi

Real Madrid'in Lille'ye 1-0 kaybettiği karşılaşmada, girdiği net pozisyonlardan yararlanamayan Arda Güler'in büyük üzüntü yaşadığı öğrenildi. Arda Güler'i, takım arkadaşı Rudiger'in teselli ettiği ve genç oyuncuya moral verdiği aktarıldı.

GİRİŞ 03.10.2024 10:03 GÜNCELLEME 03.10.2024 11:34
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Şampiyonlar Ligi'nin 2.haftasında Real Madrid, deplasmanda Lille'ye 1-0 mağlup oldu. Karşılaşmanın 67.dakikasında oyuna dahil olan Arda Güler, süre aldığı dakikalarda bulduğu pozisyonlarla dikkat çekti. İki kez golle burun buruna kalan Güler'in, kaçırdığı fırsatların ardından büyük üzüntü yaşadığı öğrenildi.

NET FIRSATLARDAN YARARLANAMADI

İspanyol basınından Defensa Central'in haberine göre; ilk yarıda etkisiz bir oyun oynayan Real Madrid, çareyi Arda Güler'i oyuna alarak buldu. Haberde, Güler'in kötü bir oyun oynamadığı ve 2 kez skoru eşitleme fırsatı yakaladığı bildirildi.

Arda Güler'in büyük hayal kırıklığı: Takım arkadaşı teselli etti  - 4. Foto

RUDİGER MORAL VERDİ

Haber detayında, Arda'nın kaçırdığı goller nedeniyle morali bozuk ve cesareti kırılmış bir şekilde maçı bitirdiği yorumu yapılırken, genç futbolcunun bu duygusal durumunu fark eden Rüdiger'in takım arkadaşına moral verdiği kaydedildi.

ÇOK YAZIK OLDU

Haberde, Alman stoperin Türk oyuncuyu yanına gidip sarılarak teselli ettiği ve "Son dakikalarda ikimizin de kafa vuruşuyla gol atamaması çok yazık oldu." ifadelerini kullandığı ileri sürüldü.

KAYNAK: NTV SPOR
AhmetPolat Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - AhmetPolat

Editör Hakkında

YORUMLAR 12
  • fatih akman 1 saat önce Şikayet Et
    bunu atacaksın arda. orası real madrid. bunlar kaçmamalı hele ki böyle 1 0 gerideyken son dk da
    Cevapla
  • Allahın Kulu 2 saat önce Şikayet Et
    Maçın özetlerini izledim Arda'nın öyle bariz kaçırdığı illa da gol olmalıydı denilebilecek bir pozisyon yok. Çok da güzel oynamış yine keşke 11'de başlatsaymış Arda'yı.
    Cevapla
  • İbrahim 2 saat önce Şikayet Et
    Aslında güzel oynadı, kendine düşeni yaptı. Sonuç takdirdir..
    Cevapla
  • CAN 2 saat önce Şikayet Et
    Sevinecekmisin yani!!!
    Cevapla
  • Alihan 2 saat önce Şikayet Et
    Arda da şımarma belirtileri başladı. Yaptığı ğaylaşımlara
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle