Fenerbahçe'nin rakibi Lugano'dan flaş önlem!

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'ndaki rakibi FC Lugano, yaptığı açıklama ile sarı lacivertli taraftarlara bilet satılmayacağını duyurdu.

GİRİŞ 01.07.2024 10:59 GÜNCELLEME 01.07.2024 12:25
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda kozlarını paylaşacağı İsviçre temsilcisi FC Lugano, kendi sahasında oynayacağı maçta Fenerbahçe taraftarının stada alınmayacağını duyurdu.

İsviçre ekibinin yaptığı Türkçe bilgilendirmede şu ifadeler yer aldı:

"UEFA, Fenerbahçe FK ile FC Lugano arasında 23 Temmuz 2024 tarihinde oynanacak maç için Fenerbahçe FK taraftarlarına stadyum yasağı getirdiğini bildirmiştir. Bu nedenle, Thun Stockhorn Arena’nın misafir taraftarlara ayrılmış bölümü kapalı kalacaktır ve Fenerbahçe taraftarlarının bu maç için bilet satın almaları yasaklanmıştır."

Temsilcimiz Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçında, FC Lugano ile 23 Temmuz'da deplasmanda karşılaşacak.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 12
  • çağrıbey 2 ay önce Şikayet Et
    Türke engel koyarsan hırs yapar avustuya taraf tarıyla aynı türbune bilet alır
    Cevapla
  • misafir 2 ay önce Şikayet Et
    bunları eleştirenler önce kendi liglerinde baksın. trabzon fener seyircisine bilet satıyormu?. ya fener trabzon seyircisine. cim bom fener maçları keza öyle .
    Cevapla
  • emekli 2 ay önce Şikayet Et
    avrupa aşkı olanlar buyrun avrupanın size verdiği değer
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Kafasina gore yasak mi olur herkes diger takimi yasaklasin bu mahluklar bize insanlik dersi verir medeniyetten bahseder bizim sigirlar da pesinde kosar
    Cevapla
  • adam 2 ay önce Şikayet Et
    o zaman ev sahibi türbini bizimdir siz bizi durdurmaya çalıştıkça daha da artacak hırsımız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle