Atletico Madrid Dortmund'a şans tanımadı

Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Atletico Madrid, sahasında Borussia Dortmund'u 2-1 mağlup etti.

Atletico Madrid Dortmund'a şans tanımadı
Atletico Madrid Dortmund'a şans tanımadı
GİRİŞ 11.04.2024 00:08 GÜNCELLEME 11.04.2024 00:08
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Atletico Madrid ile Borussia Dortmund, Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında karşı karşıya geldi. Estadio Civitas Metropolitano'da oynanan karşılaşmayı Atletico Madrid, 2-1 kazandı.

Karşılaşmaya etkili başlayan Atletico Madrid, Borussia Dortmund savunmasının hatasında henüz 4. dakikada De Paul ile öne geçti. Maç boyunca etkili bir oyun ortaya koyan Lino ise 32. dakikada sahneye çıktı ve skoru 2-0'a getirdi. Atletico Madrid bu golle soyunma odasına 2-0 önde gitti.

Karşılaşmanın ikinci yarısında Atletico Madrid etkili ataklarından gol çıkaramadı. 60. dakikada oyuna dahil olan Sebastian Haller, Borussia Dortmund'un tura tutunmasını sağlayan isim oldu. 81. dakikada Haller'in golüyle Borussia Dortmund farkı 1'e indirdi. Mücadelenin geri kalanında başka gol olmayınca Atletico Madrid, maçı 2-1 kazandı ve avantajı kaptı.

Atletico Madrid, 16 Nisan Salı akşamı Borussia Dortmund'a konuk olacak. İspanyol devine yarı final için bu karşılaşmada beraberlik ve her skorlu galibiyet yetecek.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 1
  • hilal71 2 hafta önce Şikayet Et
    atletico maç boyunca oyunu sahasında kabul etti.top dortmunt'dayken 5'li defans,önünde ise 4'lü orta saha ile kapandı.rakibe göbekten penetre pas imkanı vermeyip sürekli kanatlara zorladı.diego simeone maçı kazanmış olabilir ama bu oyun taktiği futbolu çirkinleştiriyor.
    Cevapla