PSG'ye 3 dakikalık dönüş yetmedi! Fransa'da Barcelona rüzgarı

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Barcelona, PSG'yi deplasmanda 3-2 mağlup etti.

PSG'ye 3 dakikalık dönüş yetmedi! Fransa'da Barcelona rüzgarı
PSG'ye 3 dakikalık dönüş yetmedi! Fransa'da Barcelona rüzgarı
GİRİŞ 11.04.2024 00:03 GÜNCELLEME 11.04.2024 00:03
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde PSG ve Barcelona kozlarını paylaştı. 

Mücadele'nin 37. dakikasında Raphinha attığı golle takımını öne geçirdi ve kariyerinde ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde gol attı. 

İkinci yarıda 48. dakikada Dembele ve 51. dakikada Vitinha 3 dakika içinde buldukları gollerle PSG'ye üstünlüğü getirdi. 

62. dakikada Raphinha, kendisinin ve takımının 2. golünü atarak maçı 2-2'ye getirdi. 77. dakikada Christensen oyuna girdikten sadece 2 dakika sonra attığı golle takımını öne geçirdi. Christensen doğum gününde bulduğu golle Barcelona'ya rövanş öncesi büyük avantaj sağladı. 

İki takım arasındaki çeyrek final mücadelesinin rövanşı 16 Nisan günü TSİ 22.00'de bu kez İspanya'da oynanacak. PSG'nin turu geçmek için en az 2 farklı üstünlükle deplasmanda kazanması gerekecek. 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 8
  • gsli 2 hafta önce Şikayet Et
    Benim iki kardeşim fb li. Bir çok ailede de durum böyledir. Kardeşimle kavga mı edeyim şimdi ben nedir bu saçmalık. Rekabet başka düşmanlık başka. İki kulüp başkanı bizi birbirimize düşüremez onlar gider kulüpler kalır. Artık bu saçmalık bitsin
    Cevapla
  • fahri 2 hafta önce Şikayet Et
    Bir galatasaray taraftarıyım ve artık holiganlardan sıkıldım fb bizim rakibimiz düşmanımız değil ki rakip taraftarlar türk düşmanıyken farka boğsun fb bugün tüm ülke olarak kenetlenme günü yoksa düze çıkamayız.
    Cevapla
  • Rafet 2 hafta önce Şikayet Et
    Yunanlıları denize dökerken bazıları burda kalmış
    Cevapla
  • fb li 2 hafta önce Şikayet Et
    Aslan kral sana mı patlamasını bekliyorsun
    Cevapla
  • aslan kral 2 hafta önce Şikayet Et
    bugün olimpiyadan patlama bekliyoruz.
    Cevapla
  • Osmanli torunu 2 hafta önce Şikayet Et
    Al bir rum bozmasi daha
    Cevapla
  • Mehmet 2 hafta önce Şikayet Et
    Bugüne kadar Avrupa daki maçlarda tüm Türk takımlarını aynı şekilde tutardım bundan sonra fb nin rakibini tutacağım Ali koç eseriyle övünebilir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle