Napoli'ye İspanya'da şok! Barcelona çeyrek finalde

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Barcelona ile Napoli kozlarını paylaştı. 1-1 biten ilk maçın ardından rövanşı 3-1 kazanan Barcelona tur atlayan taraf oldu.

Napoli'ye İspanya'da şok! Barcelona çeyrek finalde
Napoli'ye İspanya'da şok! Barcelona çeyrek finalde
GİRİŞ 13.03.2024 01:01 GÜNCELLEME 13.03.2024 01:01

Avrupa’nın kulüp düzeyinde en önemli organizasyonu olan Şampiyonlar Ligi’nde son 16 turu heyecanı devam ediyor. Barcelona ile Napoli 1-1 biten ilk maçın rövanşında İspanya'da karşılaştı. 

Ev sahibi Barcelona bu maçı 3-1 kazanarak çeyrek finale yükselen taraf oldu. Maçta Fermin Lopez 15. dakikada takımını öne geçirdi. Sadece iki dakika sonra Cancelo farkı ikiye çıkardı. 

Rrahmani 34. dakikada Napoli'ye yeniden tur için umutlanma fırsatı verdi ancak kalan bölümde Napoli'nin çabaları yetmedi. 83. dakikada Lewandowski maçın skorunu tayin etti. 

Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek ve yarı final eşleşmeleri, 15 Mart Cuma günü İsviçre'nin Nyon kentindeki kura çekimiyle belirlenecek.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.