İtalya'da gündem Hakan Çalhanoğlu! 'En kötüsü' seçildi

Şampiyonlar Ligi'ndeki Inter - Atletico Madrid maçında Hakan Çalhanoğlu'nun performansı beğenilmedi. İtalyanlar, Çalhanoğlu'nun bu maçta yılın en kötü oyununu sergilediğini belirtti.

İtalya'da gündem Hakan Çalhanoğlu! 'En kötüsü' seçildi
İtalya'da gündem Hakan Çalhanoğlu! 'En kötüsü' seçildi
GİRİŞ 21.02.2024 12:00 GÜNCELLEME 21.02.2024 12:29
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Inter sahasında Atletico Madrid'i konuk etti. Ev sahibi ekip maçı 1-0 kazanırken Hakan Çalhanoğlu'nun performansı ise hayal kırıklığı yaşattı.

İtalyan basını, maç ile ilgili Hakan Çalhanoğlu'nun kötü performansına büyük yer ayırdı. Birçok haber sitesi, Inter adına maçın en kötü oyuncusu olarak Hakan Çalhanoğlu'nu seçti.



"Çalhanoğlu için yılın en kötü gecesi"

Çizme basınından; Leggo, Hakan Çalhanoğlu'nun notunu 10 üzerinden 5 olarak açıkladı ve "Çalhanoğlu için yılın en kötü gecesi" ifadelerini kullandı.

Sport Virgilio da milli futbolcuya 5.5 puan verirken, Çalhanoğlu'nu Mkhitaryan'la birlikte Inter adına sahanın en kötüsü olarak seçti.

Corriere dello Sport da Hakan Çalhanoğlu'na 5 puan vererek deneyimli ismi takımın en kötüsü olarak belirledi.

Haberde Hakan Çalhanoğlu'nun alışılmışın dışında bir performans sergilediği ve oyuncunun karşılaşmada tüm sezon boyunca yapmadığı hataları yaptığı vurgulandı.

Son olarak Goal İtalya da Hakan Çalhanoğlu'nu gecenin en kötü futbolcusu olarak belirledi.

Hakan Çalhanoğlu ilk 11'de başladığı Atletico Madrid maçında 90 dakika sahada kaldı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 12
  • Yavuz 2 ay önce Şikayet Et
    Maçı seyrettim. İnterin bir çok adamı süper ligde oynayamaz bile. İleri doğru dürüst top atamdılar. Hakan gerçek ten iyiydi. Neyi seyretmiş bu mallar.
    Cevapla
  • Ali Veli 2 ay önce Şikayet Et
    Canavar gibi oynadı Lautaro denen adamın alnına eliyle koyar gibi teslim etti topu adam 6 pastan kaleciye nişanladı Hakan ne yapsın. İtalyan basını halt etmiş.
    Cevapla
  • Tamer ÖZİL 2 ay önce Şikayet Et
    Gerçektende gecenin en kötüsüydü. Tabiki bunda Atletiko Madrit takımının dirençli ve kapalı futbol oynamasının da onemliydi.
    Cevapla
  • Yorumcu 2 ay önce Şikayet Et
    bir insanın tüm yaptığı aynı olamaz farklılıklar vardır sürekli yüksekse çıkacak yer kalmaz
    Cevapla
  • Ali GAZİANTEP 2 ay önce Şikayet Et
    Kendi insanımıza bu kadar zalimce saldıran insanlar başka ülkede var mıdır aceba? Atletico ile oynuyorsun, defans ve orta saha oyununda hangi takım olursa olsun adamlar boğuyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle