Pep Guardiola: Gidin Galatasaray'a sorun

Manchester City Menajeri Pep Guardiola, Kopenhag'ı deplasmanda 3-1 yendikleri UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçının ardından Galatasaray örneği verdi.

GİRİŞ 14.02.2024 13:50 GÜNCELLEME 14.02.2024 14:34
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Manchester City Menajeri Pep Guardiola, Kopenhag'ı deplasmanda 3-1 yendikleri UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçının ardından Galatasaray örneği verdi.

İşte Guardiola'nın sözleri...

"GİDİN GALATASARAY'A SORUN"

"Kopenhag gerçekten çok zor bir takım. İnsanlar, Kopenhag'ı yenmenin kolay olduğunu söylüyorlar ama öyle değil. Kopenhag'ın ne kadar zorlu bir rakip olduğunu Galatasaray'a, Bayern Münih'e ve Manchester United'a sorun."

"GERÇEKTEN ÇOK İYİ OYNADIK"

"Kopenhag gerçekten çok iyi bir rakip. Biz gerçekten çok iyi futbol oynadık. Benim işim futbolcuları uyarmak ve onlara ihtiyacımız olan şeyleri söylemek. Oyuncularım da bunu hissettiler ve gösterdiler. Doğru karakter ve sabırla oynadık. Herkes en üst seviyedeydi."

"BU OLMAZSA OLMAZ!"

"Doğru oyunu, doğru karakteri ve doğru sabrı göstermezseniz Şampiyonlar Ligi'nde son 16'ya gelemezsiniz. Umarım rövanş maçından da istediğimiz sonucu alır ve çeyrek finale ulaşırız."

Manchester City ile Kopenhag, 6 Mart günü TSİ 23.00'te rövanş maçında İngiltere'de karşılaşacak ve kazanan takım adını çeyrek finale yazdıracak.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Neco 2 ay önce Şikayet Et
    Hakemler çifte standart uygulamasa Bayern'i elimizden aldı hakemler ve maçı onlara hediye etti malesef burada Galatasaray eleştirenlere söylüyorum açıp maçı tekrar izlesinler Bayar'ın açık ofsayt olan gölü hediye ettiler Bayern elimizden kaçırdık
    Cevapla
  • Hadi Ordan 2 ay önce Şikayet Et
    Gs gruptan cikmadi.Tarihin en kötü manchesterini 1 defa yendi.
    Cevapla
  • Fdsa 2 ay önce Şikayet Et
    Gs yenildi.
    Cevapla
  • zarzor 2 ay önce Şikayet Et
    hani polisler bir hırsızı yakalamıştı. polis arabasına bindirilirken muhabirlere 4 dfa haca gitmişim inanmıyorsanız dayıya sorun. bununda aççıklaması böyle olmuş
    Cevapla
  • yusuf 2 ay önce Şikayet Et
    okan hoca münihi iki maçta da yenmeye çalışmak yerine oyunu soğutsa gruptan biz çıkardık. onlar bunu yaptılar ve çıktılar
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    2 maçta da Münih i yenmiş olsaydık şimdi çok farklı şeyler konusulurdu.Farkli teknik adam olmak istiyorsan kariyerini daha iyi takımlarda devam ettirmek istiyorsan herkesin yaptığını değil kendi oyun karakterini yansitmalisin.Bir Galatasaray li olarak 2 maçta da takimimdan gurur duydum oyunda yenmek de var yenilmekte.Ama ben takımımın asla pisirik oynaması taraftarı değilim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle