Manchester City, Parken'den avantajla döndü!

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda deplasmanda Danimarka'nın Kopenhag takımıyla karşılaşan İngiltere temsilcisi Manchester City, rakibini 3-1 mağlup etti.

Manchester City, Parken'den avantajla döndü!
Manchester City, Parken'den avantajla döndü!
GİRİŞ 14.02.2024 02:23 GÜNCELLEME 14.02.2024 03:49
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu maçında Kopenhag ile Manchester City karşı karşıya geldi. 

Danimarka'daki Parken Stadı'nda oynanan mücadeleyi 3-1 kazanan Manchester City, çeyrek finalin kapısını araladı. Manchester City'de 1 gol, 2 asistle oynayan Kevin De Bruyne, maça damgasını vurdu. 

İngiliz ekibine galibiyeti getiren golleri, 10. dakikada Kevin De Bruyne, 45. dakikada Bernardo Silva ile 90+2'de Philip Foden kaydetti. Kopenhag'ın tek golü 34. dakikada Magnus Mattsson'dan geldi. 

DE BRUYNE REKOR KIRDI

Kevin De Bruyne, 2019/20 sezonundan bu yana Şampiyonlar Ligi'nin grup sonrası aşamalarında Karim Benzema (17), Erling Haaland (13) ve Robert Lewandowski'nin (11) ardından 10 gole ulaşan dördüncü oyuncu oldu.

İki takım arasındaki rövanş mücadelesi 6 Mart Çarşamba günü Etihad'da oynanacak.

 

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • hadi la 2 ay önce Şikayet Et
    ne hoş olmuş kopenhag
    Cevapla
  • Arif 6161 2 ay önce Şikayet Et
    Adamlar şampiyonlar liginde ve cty ile oynuyor bilmem farkındamısın
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    ne oldu kopenhag aldınmı cevabını bi git hadi oohhh
    Cevapla