Şampiyonlar Ligi gelecek yıl son kez düzenlenebilir!

Avrupa Süper Ligi'nin önünün açılmasının ardından Şampiyonlar Ligi'yle ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Şampiyonlar Ligi'nin gelecek sezon son kez düzenlenebileceği belirtildi.

Şampiyonlar Ligi gelecek yıl son kez düzenlenebilir!
Şampiyonlar Ligi gelecek yıl son kez düzenlenebilir!
GİRİŞ 21.12.2023 15:48 GÜNCELLEME 21.12.2023 15:48
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Avrupa Adalet Divanı'nın, UEFA ve FIFA'nın Avrupa Süper Ligi'nin kurulmasını engelleyerek rekabet yasasına aykırı hareket ettiğine karar vermesi tartışmaları da beraberinde getirdi.

Birçok federasyon, kulüp ve başkanlardan konuyla ilgili açıklama gelirken, Şampiyonlar Ligi'nin akıbeti de merak konusu oldu.

Sport'un geçtiği habere göre Avrupa Süper Ligi'nin 2025-26 sezonunda başlanması planlanıyor.

SON KEZ DÜZENLENEBİLİR

Buna göre Şampiyonlar Ligi'nin 2024-25 sezonunda son kez düzenlenebileceği vurgulandı.

Hatırlanacağı üzere UEFA, Şampiyonlar Ligi formatında değişikliğe gitmişti.

UEFA'nın belirlediği yeni formatlı Şampiyonlar Ligi ilk kez gelecek sezon oynanacak.

Yine haberde Real Madrid Başkanı Florentino Perez'in 60'tan fazla Avrupa kulübüyle ileri düzeyde görüşmelerini sürdürdüğü aktarıldı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 1
  • Levrock 4 ay önce Şikayet Et
    Fenerbahce Basketbolda FIBA ya karsi Euroleague e katiliyor ama futbolda UEFA ya karsi hareket etmem diyor. Biz Ispanyollarla beraber hareket etmemiz lazim, Fransiz ve Almanlarla degil. Ali Koc bu konuda yaniliyor, Avrupa Süper Ligi kurulacaksa, Fenerbahce mutlaka katilmali ! YAKMA BIZI ALI !!
    Cevapla