Şampiyonlar Ligi'nde geceye damga vuran an! Kimse inanamadı

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 6. hafta heyecanı Dortmund-PSG maçında yaşandı. Fransız ekibinin yıldız oyuncusu Mbappe inanılması zor bir golü kaçırdı. Dortmund ekibinin tecrübeli savunmacısı Niklas Süle takımını adeta ipten aldı.

Şampiyonlar Ligi'nde geceye damga vuran an! Kimse inanamadı
Şampiyonlar Ligi'nde geceye damga vuran an! Kimse inanamadı
GİRİŞ 14.12.2023 12:05 GÜNCELLEME 14.12.2023 12:05
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Dortmund-PSG maçında yeşil sahalarda ender görülecek bir an yaşandı. Zor gollere imzasını atan Mbappe, rakip kaleciyi çalımlayıp topu boş kaleye gönderecekken Niklas Süle'den uzun yıllar unutulmayacak bir müdahale geldi.

Mücadelenin 17. dakikasında rakip kaleci Gregor Kobel'i şık bir çalımla geçen Mbappe topu boş kaleye doğru gönderdi. O esnada inanılmaz bir şekilde hızlanan Niklas Süle, topu çizgiden çıkardı. Alman taraftarlar bu pozisyon sonrası gol olmuş gibi sevindi.

(Görüntüler EXXEN'den alınmıştır)

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Asaf 4 ay önce Şikayet Et
    Kereme kızan gs liler, bakın görün. Herkes gol kaçırır. Zaten kerem o pozisyonları da atsa gs de oynamaz. 5 büyük lige gider.
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Almanlar niye sevinsin gol olsa
    Cevapla
  • Serdar 4 ay önce Şikayet Et
    İpten almadı Dortmund zaten garantilemişti
    Cevapla
  • MuhammedAli 4 ay önce Şikayet Et
    Ne ipten almasi yenilse bile grub lideri olarak cikiyordu!
    Cevapla