Galatasaray Parken'de tek golle yıkıldı! Yeni durak UEFA Avrupa Ligi

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu son haftasında Kopenhag'a 1-0 mağlup olan Galatasaray yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek.

Galatasaray Parken'de tek golle yıkıldı! Yeni durak UEFA Avrupa Ligi
Galatasaray Parken'de tek golle yıkıldı! Yeni durak UEFA Avrupa Ligi
GİRİŞ 13.12.2023 00:52 GÜNCELLEME 13.12.2023 02:02
Bu Habere 230 Yorum Yapılmış

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 6. ve son hafta maçında temsilcimiz Galatasaray deplasmanda Danimarka takımı Kopenhag'a konuk oldu. Parken Stadı'nda oynanan karşılaşmayı ev sahibi ekip 1-0 kazandı. 

Kopenhag'a galibiyeti getiren golü 58. dakikada Lerager attı. Kopenhag'ın tek golünü atan Lerager, 89. dakikada da ikinci sarı kartını görerek oyun dışı kaldı. 

Bu sonucun ardından Kopenhag puanını 8'e yükseltti ve grubu ikinci sırada tamamladı. Galatasaray ise 5 puanla üçüncü sırada kaldı. Bu sonuçla beraber Galatasaray yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek.

Bayern Münih'e sahasında 1-0 mağlup olan Manchester United ise 4 puanla  Galatasaray'ın gerisinde kalarak son sırada yer aldı. İngiliz ekibinin Avrupa macerası da böylelikle sona ermiş oldu.



Kopenhag: 1 - Galatasaray: 0

Stat: Parken

Hakemler: Daniele Orsato, Ciro Carbone, Alessandro Giallatini (İtalya)

Kopenhag: Grabara, Ankersen, Vavro, Diks, Jelert, Lerager, Falk, Diago Gonçalves (Dk. 67 Cornelius), Achouri (Dk. 81 Boilesen), Claesson, Elyounoussi (Dk. 90+3 Hojlund)

Galatasaray: Muslera, Boey, Sanchez, Aldülkerim Bardakcı, Angelino (Dk. 77 Barış Alper Yılmaz), Kaan Ayhan (Dk. 61 Ziyech), Torreira (Dk. 77 Oliveira), Tete (Dk. 61 Mertens), Kerem Aktürkoğlu, Zaha (Dk. 65 Bakambu), Icardi

Gol: Dk. 58 Lerager (Kopenhag)

Kırmızı kart: Dk. 90 Lerager (Kopenhag)

Sarı kartlar: Dk. 38 Jelert (Kopenhag), Dk. 56 Zaha (Galatasaray)

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 230
  • Katibb 4 ay önce Şikayet Et
    maça üzülmedim bile. önceki maçlarda çok daha iyi işler çıkarmıştık. kendi evimizde kopenhag elimizden kaçırdığımızda zaten bizim için tehlike çanları çalmaya başlamıştı. neyse en azında UEFA'ya gideriz.. hiç olmazsa kupası tenekeden değil.
    Cevapla
  • ABDÜLHAMİT HAN 4 ay önce Şikayet Et
    en azından avrupa ligi ne kaldık ama şu bi gerçek ki hakemler bayrn maçında nasılda taraf tuttular ki dünya gördü ez azından diğer takımlar gibi 6 5 yemediler.
    Cevapla
  • kerem 4 ay önce Şikayet Et
    şampiyonlar ligini kazanacidik hani.... Şampiyonlar ligini kazanmak için mesela kerem oynamayacak çok iyi bir yedek olarak kulübede oturacak keremin oynadığı posizyonda daha kaliteli bir futbolcu olsaydı son vuruşu veya atıcağı akıllı paslar ile karşısında ki takıma en az 3 gol atabilirdi
    Cevapla
  • Barbar 4 ay önce Şikayet Et
    Okan Buruk bu takmın hocası olamayacağını daha kaç defa “kanıtlaması” gerekiyor?
    Cevapla
  • Lazoğlu 4 ay önce Şikayet Et
    Cimcimeyi sevmişler bir güzel:)))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle