Galatasaray'ın rakibi Kopenhag, galibiyeti unuttu

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Kopenhag, son haftalarda üst üste aldığı kötü sonuçlarla dikkati çekiyor.

Galatasaray'ın rakibi Kopenhag, galibiyeti unuttu
Galatasaray'ın rakibi Kopenhag, galibiyeti unuttu
GİRİŞ 07.12.2023 14:12 GÜNCELLEME 07.12.2023 14:15
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

"Devler Ligi"nin gruplardaki son haftasında 12 Aralık Salı günü Galatasaray'ı ağırlayacak Kopenhag'da düşüş devam ediyor.

Danimarka Kupası çeyrek final ilk maçında sahasında Silkeborg'a 2-0 mağlup olan Kopenhag, tüm kulvarlarda oynadığı son 5 maçta galibiyet alamadı.

Son galibiyetini 8 Kasım'da Manchester United'ı 4-3 yenerek elde eden Danimarka temsilcisi, o tarihten bu yana Brondby ve Bayern Münih ile golsüz berabere kalırken, Viborg, Aarhus ve Silkeborg'a yenildi.

Kopenhag, Danimarka Kupası çeyrek final rövanşında 9 Aralık Cumartesi günü Silkeborg, 12 Aralık'ta da Galatasaray ile karşı karşıya gelecek.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • Aslan 4 ay önce Şikayet Et
    Savunma yaparak futbolmu olur, uzaktan sutlarla ziyech n golleriyle aliiriz .. 3 4 farkla hemde
    Cevapla
  • eğrisi doğrusu 4 ay önce Şikayet Et
    Adamlar herşeyi bırakmış sadece Galatasaraya hazırlanıyorlar bütün motivasyonları bu maça olacak öyle anlaşılıyor. İnşaallah Galataaaray alsın da gerisi önemli değil
    Cevapla
  • DeniZci08800 4 ay önce Şikayet Et
    Bu fanatikleri çok merak ediyorum , fb ve bjk yenildiginde üzüldüğüm gibi gs nin geriden gelip beraberligine sevindigim gibi , avrupa maçlarinda TÜRKİYE'Yİ TEMSİL EDEN takımlarımızı destekleyecek yerinde , siz kalkmışsınız birbirinizi yiyorsunuz , bir yenilsede rahat etsek diye , biraz vicdanınız varsa bu TÜRKİYE'den herhangi bir takım olabilir , bu kadar kin duymayin birbirinize
    Cevapla
  • Kayseri 4 ay önce Şikayet Et
    Insallah gs macinda hatirlayacaklar
    Cevapla
  • doğruya doğru 4 ay önce Şikayet Et
    Galatasaray,dan alır
    Cevapla
  • Sikilaçi 4 ay önce Şikayet Et
    Babayı alır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle