İngiliz efsaneden, Andre Onana'ya sert sözler!

Manchester United'ın efsanelerinden Paul Scholes, Galatasaray maçı sonrası Andre Onana ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

İngiliz efsaneden, Andre Onana'ya sert sözler!
İngiliz efsaneden, Andre Onana'ya sert sözler!
GİRİŞ 30.11.2023 03:40 GÜNCELLEME 30.11.2023 10:04
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Galatasaray ile Manchester United arasında Rams Park'ta oynanan karşılaşmada Andre Onana'nın hataları dikkat çekti. İngiliz ekibinin efsanelerinden Paul Scholes, heyecan dolu müsabakayı değerlendirdi. Paul Scholes, Andre Onana'yla ilgili çok sert açıklamalarda bulundu.

"ÇOK KÖTÜ BİR KALECİ"

Andre Onana'nın çok kötü bir kaleci olduğunu belirten Paul Scholes, "Andre Onana inanılmaz ve korkunç hatalar yapmaya devam ediyor. Gerçekten kalede ne yapmaya çalışıyor emin değilim. Yerden gelen topu yumruklamaya çalışıyor. Çok kötü bir kaleci" dedi.

Andre Onana'nın tüm takımı tedirgin ettiğini dile getiren Paul Scholes, "İnsanları tedirgin ediyor, savunmayı tedirgin ediyor, tüm takımı tedirgin ediyor. Basit pozisyonlarda bile çok zorlanıyor" diye konuştu.

"ÜÇ GOLDE DE ONANA'NIN HATASI VAR"

Kerem Aktürkoğlu'nun attığı golde de Andre Onana'nın hata yaptığını vurgulayan efsane futbolcu, "Kerem Aktürkoğlu'nun attığı üçüncü golde Andre Onana, yakın köşeye gelen topu çıkaramadı. Muhtemelen benden daha çok bilen kaleci uzmanları vardır ama yakın köşeden gelen bu topu, bu seviyede oynayan bir kaleci yememeli. Pozisyon alması zayıf. Üç golde de Onana'nın hatası var. Kalecilik tekniği çok garip görünüyor" ifadelerini kullandı.

Manchester United'ın utanç verici bir maç oynadığını belirten Paul Scholes, "Erik ten Hag, bir teknik direktör olarak tüm bu sorumluluğu almak zorunda. Utanç verici bir maç oynadı Manchester United" dedi.

Andre Onana'nın gol yedikten sonra tavırlarını da eleştiren Paul Scholes, "Onana, kalede sırıtıyor. Bence konsantre değil. Bir kaleci için konsantrasyon en önemli şeylerden biridir. Gol yiyor ama gülüyor falan. Rakip oyuncular, bu Onana'yı görünce 'Sadece şut atsak yeter' diyorlardır. Her gelen şutun gol olma ihtimali çok yüksek" diye konuştu.

 

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 23
  • Bkj 1903 4 ay önce Şikayet Et
    Bir Beşiktaşlı olarak söylüyorum arkadaşın biri yazmış Manchester United en kötü dönemiymiş en kötü kalecisi de Galatasaraya denk gelirmiş babalar gibi oynadırlar kalbimiz Galatasaray’dan yana inşallah gruptan çıkarlar mal mal konuşmaya gerek yok siz Avrupa aşığımısınız anlamadım
    Cevapla
  • Bjk 53 4 ay önce Şikayet Et
    Beşiktaş başkanlığına kim gelirse gelsin bu adamı 50 m. euro ya m.united a satan menajer ile kesin anlaşmalı 39 yaşındaki gökhan inleri bile 10 m. dan aşağıya satmaz
    Cevapla
  • Vatandaş 4 ay önce Şikayet Et
    Tarihinin en kötü Manchester United ı ve onun da en kötü kalecisi Cimbom a denk geldi. Nasıl bal hayret.
    Cevapla
  • Gshs 4 ay önce Şikayet Et
    Tarihlerinin en iyi döneminde eledik biz bunları
    Cevapla
  • Osman 4 ay önce Şikayet Et
    İnterde kaplan burda ceylan bu olayın arkası karanlık bence için içinde şike ola bilir. Onana böyle bir kaleci değil
    Cevapla
  • misafir 4 ay önce Şikayet Et
    G.saraylılar olarak onanaya teşekkür etmemiz lazım o olmadaydı 1 puanı rüyamızda bile göremezdik
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle