Erik ten Hag'dan Altay ve Ziyech yorumu!

Galatasaray'la 3-3 berabere kalan Manchester United Teknik Direktörü Erik ten Hag, kalecileri Altay Bayındır ve Galatasaraylı Hakim Ziyech hakkında açıklamalarda bulundu.

Erik ten Hag'dan Altay ve Ziyech yorumu!
Erik ten Hag'dan Altay ve Ziyech yorumu!
GİRİŞ 29.11.2023 23:59 GÜNCELLEME 30.11.2023 00:40
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 5’inci maçında Galatasaray sahasında Manchester United ile 3-3 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından Manchester United Teknik Direktörü Erik ten Haag, düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Takım olarak gelişim halinde olduklarını dile getiren Erik ten Hag, “Takım olarak iyi oyun sergiledik. Birlikte kazanıp, birlikte kaybediyoruz. Takımımızda gelişim var. Takımım tam olarak istediğim gibi oynadı ve o anlarda keyif aldım. Oyuncularım son ana kadar ellerinden geleni yaptılar” ifadelerini kullandı.

“ZIYECH ÖNEMLİ BİR OYUNCU”

Mücadelede 2 gol, 1 asistlik performansıyla Galatasaray’ın aldığı 1 puanda önemli rol oynayan Hakim Ziyech’in önemli bir oyuncu olduğunu dile getiren ten Hag, “Burada puanlar önemli. Ziyech önemli, başarılı bir oyuncu. Onu durdurmak gerçekten kolay değil. Frikiklerini engellememiz zordu. Yaptığımız hatalardan ders alıp, geliştirmemiz gerekiyor. Benim için önemli olan takımın gelişiyor olması. Daha da iyi olmak için elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.

“İLERLEYEN DÖNEMLERDE ALTAY’I DA TERCİH EDECEĞİZ”

Takımın birinci kalecisi Onana’nın eleştirilen performansının ardından milli kaleci Altay Bayındır’ın ne zaman forma giyeceği ile ilgili gelen bir soru üzerine ten Hag, “3 kaleciden de çok memnunum. Performanslarından memnunum. Altay, yavaş yavaş alışıyor. Avrupa maçlarını görüyor. Gelişim sürecinde. Sabırlı olması gerekiyor. İlerleyen dönemlerde onu da tercih edeceğiz” diye konuştu.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 10
  • vatandas 5 ay önce Şikayet Et
    hep ayni olay adamlar Turkiye icin faydali olacak olan oyunculari alip sonra nlarin performansini bir sekilde dusuruyor. aynen ardaya yaptiklari gibi bence bu futbolcular iyi calisip hemen ilk 11 e girmeliler veya baska iyi bir takima gitmelidirler...
    Cevapla
  • Ali 5 ay önce Şikayet Et
    Yabancı düşmanı gevşek
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Ulan senden süper amatör küme hocası olmaz
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Her yerde ayrımcılık var . Bunu 30 yıldır avrupada yaşayan biri olarak söylüyorum. Türk olmasaydı şu an kalede Altay vardı. Bu kadar hata yapıyor onana hal oynuyor.
    Cevapla
  • cellat 5 ay önce Şikayet Et
    bu adam kovulmadıkça altay kaleyi göremiyecektir...nokta
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle