İskoçlar geri adım atmıyor! Filistin'e destek devam etti

UEFA taraftarı Filistin'e destek verdiği için Celtic'e para cezası vermişti. İskoç taraftarlar Lazio maçında da Filistin bayrağı açtı.

İskoçlar geri adım atmıyor! Filistin'e destek devam etti
İskoçlar geri adım atmıyor! Filistin'e destek devam etti
GİRİŞ 28.11.2023 22:50 GÜNCELLEME 28.11.2023 22:58
Bu Habere 79 Yorum Yapılmış

İskoçya ekibi Celtic, Atletico Madrid ile sahasında oynadığı maçta taraftarlarının Filistin'e yönelik desteği nedeniyle UEFA tarafından 17 bin 500 euro para cezası almıştı.

UEFA ev sahibi Celtic taraftarının Filistin lehine yaptığı tezahüratlar ve açtığı pankartları "Saldırgan içerikli tahrik edici mesaj" olarak değerlendirmişti.

Bu ceza Celtic taraftarına geri adım attıramadı.

Şampiyonlar Ligi E Grubu maçında İtalya'nın başkenti Roma'da, Lazio'nun konuğu olan Celtic'i tribünden destekleyen taraftarlar yine Filistin bayrağı açtı.



Karşılaşmayı İtalyan ekibi Lazio, 2-0 kazandı.

İlk yarısı golsüz berabere tamamlayan karşılaşmayı ev sahibi ekip, 82 ve 85. dakikalarda Ciro Immobile'in golleriyle 2-0 kazandı.

Grupta bir puanla son sırada yer alan Celtic'in Avrupa kupalarında devam etme şansı kalmadı. Lazio ise 10 puan ve maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 79
  • Dünya uyandı 4 ay önce Şikayet Et
    Kucuk çocuklara saldiri düzenleyip muslumanlari suclamayi denedil üst akıl ama bu oyunlar artık tutmuyor.
    Cevapla
  • harun fettah 4 ay önce Şikayet Et
    Helal olsun İskoç halkına cesaret işte böyle bir şeydir bakın bir Arap ülkesinde böyle bir görüntü gorebiliyormusunuz hayır çok yazık
    Cevapla
  • Kainat karakuş 4 ay önce Şikayet Et
    Filistin yenecektir buda böyle bitsin!!!
    Cevapla
  • Havvana 5 ay önce Şikayet Et
    UEFA da İsrail bağı olunca şaşırmıyorsun
    Cevapla
  • Ahmet ertan 5 ay önce Şikayet Et
    William tell demekki boşuna doğmuyor cesur yürekli iskoclar demekki ruhlarinda ezilenlere yardım hakkizliklara dur diyen yürekleri var çocuklara ve bayanlara muhtaç insanlara yürekleri var merhamet sizinle olsun kalpleriniz. Yüreklerimiz yeter. Sağolun var olun
    Cevapla
  • Sebahattin 5 ay önce Şikayet Et
    Birleşmiş Milletler tarafından tanınan bir ülkenin bayrağını açmaya ceza veren UEFA gerçekten aklını ve vicdanını yitirmiştir. Filistin'i desteklediğim için söylemiyorum ikiyüzlü bir karar olduğu için UEFA açısından utanç verici bir durum.
    Cevapla
  • Murat 5 ay önce Şikayet Et
    Bunlar insanlığını kaybetmiş utanma,vicdan insanda olur kardeşim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle