Altay Bayındır: Manchester United'ın Türkiye'de rakibi yok!

İngiltere Premier Lig devi Manchester United forması giyen milli oyuncu Altay Bayındır, yaptığı açıklamada Kırmızı Şeytanların Türkiye'de rakibi olmadığını söyledi.

GİRİŞ 21.11.2023 12:12 GÜNCELLEME 21.11.2023 12:28
Bu Habere 50 Yorum Yapılmış

Manchester United'ın milli file bekçisi Altay Bayındır,kulüp televizyonuna konuştu. Bayındır, Manchester United'ı Türkiye'de en çok sevilen İngiliz ekibi olduğunu söyledi.

İşte Bayındır'ın açıklamaları..

''Kazandığımızda mutlu oluyoruz''

Manchester United'ın çok büyük kulüp olduğunu ifade eden Bayındır, ''Manchester çok güzel bir şehir.Burayı, insanları seviyorum. Dışarıda gezerken insanların pozitif konuşmalarını ve desteklemelerini seviyorum. Kazandığımızda mutlu oluyoruz.'' dedi

''Türk yemekleri farklı kültür''

İngiliz yemeklerini denediğini söyleyen 25 yaşındaki file bekçisi, ''Türk yemeklerinden biraz farklı bir kültür. İngiliz yemeklerini denemeye çalışıyorum.'' açıklamalarında bulundu.

''Türkiye'de en çok ManU destek alıyor. Rakibi yok''

Türkiye'de en çok hangi İngiliz kulübünün desteklendiği sorusuna cevap veren Altay Bayındır, ''Türkiye'de Manchester United ilk sırada. Başka rakibi yok.'' dedi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 50
  • Memati 5 ay önce Şikayet Et
    Liverpool
    Cevapla
  • Cemşit 5 ay önce Şikayet Et
    Ne yapsın garibim
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    amma atmış haaaa
    Cevapla
  • hızıroğlu 5 ay önce Şikayet Et
    Çok dobra biriymiş eski kaleci. Adam sana jest yapmış en beğendiğim kaleci diye, hiç olmasa yalandan birşeyler söyle.
    Cevapla
  • Gece kartalı 5 ay önce Şikayet Et
    İngiliz yemeklerini dene bol bol domuz var.. eğer yersen karakterin değişir...oğlum dünyanın en güzel mutfağı türk mutfağıdır...ne yapacan İngiliz yemeklerini
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle