Kopenhag'dan Galatasaray uyarısı! Çağrı yaptılar

Şampiyonlar Ligi'nde son grup maçını Galatasaray'a karşı içeride oynayacak Kopenhag taraftarları uyardı. Danimarka ekibi, taraftarların biletlerini Galatasaraylı taraftarlara satmamasını söyledi.

Kopenhag'dan Galatasaray uyarısı! Çağrı yaptılar
Kopenhag'dan Galatasaray uyarısı! Çağrı yaptılar
GİRİŞ 18.11.2023 19:09 GÜNCELLEME 18.11.2023 19:38
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda gruptan çıkma mücadelesi veren Kopenhag ve Galatasaray 4'er puanla 2 ve 3. sıraları paylaşıyor.

Son grup maçında Kopenhag ve Galatasaray, 12 Aralık Salı günü TSİ 23.00'te Parken Stadyumu'nda karşılaşacak. Deplasmandaki Bayern Münih ve Manchester United maçlarında tribünde Galatasaray taraftarının çokluğ nedeniyle Kopenhag harekete geçti. 

Danimarka ekibi bugün resmi siteden yaptığı duyuru ile Kopenhaglı taraftarların maç biletlerini Galatasaraylı taraftarlara satmamasını istedi:

"Parken Stadyumu'ndaki 2 Şampiyonlar Ligi maçında da sorun yaşanmadı. Son maç Galatasaray karşısında oynanacak ve sorun yaşanmaması için biletlerinizi koruyun. Biletler diğer maçlar gibi şimdiden tükendi. Bayern Münih ve Manchester United maçlarında Galatasaray taraftar gruplarının stadyumlara girdiğini gördük. Bunun yaşanmaması ve gruptan çıkma mücadelesinde takımınızı desteklemek için stadyumda yerinizi alın."

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 4
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Kahin misin Galatasaray lımısın Galatasaray lı bunu yazmaz
    Cevapla
  • Gsli 5 ay önce Şikayet Et
    Icardi ve Zaha gününde olursa yeneriz.Yoksa Okana kalırsa iş zor.
    Cevapla
  • Galatasaraylı 5 ay önce Şikayet Et
    Çok farklı yenileceğiz orada
    Cevapla
  • Gsli 5 ay önce Şikayet Et
    Bunlara orada kaybetmemek zor olacak. Orta sahayı 1 kişi fazla tutmalıyız.
    Cevapla