Filistin'e destek olmuştu! Mazroui için 'ceza' açıklaması

Bayern Münih Teknik Direktörü Thomas Tuchel, Galatasaray karşısında galip gelmek istediklerini söyledi. Alman çalıştırıcı Filistin'e destek olduğu için hedef gösterilen Mazroui için de dikkat çeken ifadeler kullandı.

Filistin'e destek olmuştu! Mazroui için 'ceza' açıklaması
Filistin'e destek olmuştu! Mazroui için 'ceza' açıklaması
GİRİŞ 23.10.2023 21:35 GÜNCELLEME 23.10.2023 21:35
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu üçüncü maçında Bayern Münih, yarın deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak. Bu zorlu mücadele öncesi Alman ekibinin 50 yaşındaki teknik direktörü Thomas Tuchel, İstanbul’a bir otelde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Milli maç arasından sonra gelen oyuncuların çok fazla antrenman yapamadığına dikkat çeken Tuchel, “İlk lig maçımız sadece 2 gün sonraydı. Elbette kendilerini iyi hissediyorlar. Bugün Almanya’da yaptığımız antrenmanda iyi performans sergilediler. Yarınki maç için kendilerini iyi hissedelerse kendilerini değerlendireceğiz” şeklinde konuştu.

“Galatasaray’ın kadrosu çok güçlü”

Şampiyonlar Ligi’nde final yolunda adım adım gitmelerini gerektiğine vurgu yapan Alman çalıştırıcı, “Galatasaray’ın kadrosu çok güçlü. Zorlu bir maç bizi bekliyor. Gruptan çıkmak için yeterli gücümüz ve kalitemiz var. Bu yüzden amacımız gruplardan çıkmak. En az sakat oyuncuyla maçları tamamlamak istiyorum. Yarınki maç zorlu olacak. Son 2 maçta yenilmeyen bir takıma karşı oynayacağız. Çok güçlü oyunculara sahipler. Bizi yarın zor bir maç bekliyor. Şampiyonlar Ligi zor bir arena” ifadelerini kullandı.

“Taktiksel bağlılığa önem göstermeliyiz”

Tuchel, hücum hattında çok güçlü futbolculara sahip olduklarını aktararak, “Onları hem ileride hatta hem de kenarlarda kullanabiliriz. Taktiksel bağlılığa önem göstermeliyiz. Bazı oyuncularımız eksik. Sakatlardan yoksun bir maç olacak ama yerlerine oynayacak oyunular ellerinden gelen mücadeleyi verecektir” cümlelerine yer verdi.

“Mazraoui için kesinlikle cezai bir durum olmayacak”

Filistin’e destek paylaşımı yapan Faslı oyuncu Noussair Mazraoui’nin herhangi bir ceza almayacağını söyleyen Thomas Tuchel, “Onunla görüştük. Kesinlikle herhangi bir ceza sebebiyle yalnız antrenman yapmadı. Mili takımdan geldiği için ayrı antrenman yaptı. Çok derin konulara girmekten ziyade biz Bayern Münih olarak bir açıklama yaptık. O bizim oyuncumuz. Kesinlikle cezai bir durum olmayacaktır” dedi.

“Son aldığım bilgiler Icardi’nin sakat olduğuyla ilgili”

Galatasaray’da, Arjantinli golcü Mauro Icardi’nin yarın oynayıp oynamamasının taktik anlayışlarını nasıl etkileyeceği yönünde bir soruya Tuchel, “Son aldığım bilgiler sakat olduğuyla ilgili. Tabii ki yarın bir yarım saat oynarsa da tehlikeli bir oyuncu. Fark oluşturacak, skoru değiştirecek bir oyuncu. Şampiyonlar Ligi’nde, Galatasaray’ın böylece muazzam bir oyuncuya sahip olması önemli. Agresif, hareketli ve hücumsal seviyesi iyi. Maça etki edecek bir oyuncu. Futbola duygusal olarak bağlanmış bir futbolcu. Kendisiyle beraber çalıştığım için bunları söylüyorum. Bana gelen bilgi oynamayacağı yönünde” cevabını verdi.

“Türk futbolu gelişim içinde”

Teknik adamlık kariyerinde daha önce Galatasaray’a karşı oynadığı maçlarda çok etkilendiğini de anlatan tecrübeli teknik adam, “Kendilerini çok geliştirdiler. Saha içi organizasyonları iyi seviyede. Derin bir futbol anlayışına sahipler. Fenerbahçe’yi de takip ediyorum. Türk futbolu gelişim içinde. Galatasaray çok köklü, dünya çapında bir takım. Taraftarları çok ateşli. Onlara karşı en iyi mücadelemizi vermemiz gerekiyor” diye konuştu.

“Galatasaray’a karşı galip gelmek istiyoruz”

Galatasaray’ın grupta oynadığı Kopenhag ve Manchester United müsabakalarını değerlendiren Tuchel, “Gerçekten çok zorlu, özellikle Old Trafford’da Manchester United gibi dünya çapındaki bir takıma karşı inanılmaz bir futbolla ve hak edilmiş bir şekilde galibiyet aldılar. İki köklü takımın maçı zorlu geçti. Çok agresif ve hızlı hücumların olduğu bir maçtı. Galatasaray, Manchester United’a karşı oynadığı oyunla insanları tatmin etti. Bizim de 6 puanımız var. Tabii ki Galatasaray’a karşı galip gelmek istiyoruz” açıklamasını yaptı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • Sakin 6 ay önce Şikayet Et
    Yahudi takımı net
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Filistin bayrakları açılmalı
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Bütün takımların taraftarları maça gitmeli ve destek olmalılar . Görsünler Türklerin nasıl tek yumruk olduklarını.
    Cevapla
  • ruknettin 6 ay önce Şikayet Et
    Hadi gs sadece türkiyenin değil sen şu an tüm islam aleminin temsilcisi oldun, senden isteğimiz yarın öyle bir inlesinki stat, öyle bir kareogragi olsunki filistin için, kudursun itler. Bunu yap ve yemin ederim bir fb li olarak söylüyorum, bu senede bir dahaki senelerde hep siz şampiyon olun
    Cevapla
  • Ertugrul Sariaslan 6 ay önce Şikayet Et
    Galatasaray Avrupaya, Alman milli takim gibi, üç maymun sembolünü yapmasi şart
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle