Tuchel'den Galatasaray maçı öncesi flaş sözler! "Memnun değiliz"

Yarın Rams Park'ta Galatasaray ile karşılaşacak Bayern Münih'te teknik direktör Thomas Tuchel, açıklamalar yaptı. Alman çalıştırıcı, bu sezon oynadıkları futboldan memnun olmadıklarını dile getirdi.

Tuchel'den Galatasaray maçı öncesi flaş sözler! "Memnun değiliz"
Tuchel'den Galatasaray maçı öncesi flaş sözler! "Memnun değiliz"
GİRİŞ 23.10.2023 15:29 GÜNCELLEME 23.10.2023 16:13
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Temsilcimiz Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 3. maçında yarın Alman devi Bayern Münih ile kozlarını paylaşacak.

Bu kritik maç öncesi Bavyera ekibinin teknik direktörü Thomas Tuchel, UEFA'ya dikkat çeken açıklamalara yaptı.

İşte Tuchel'in açıklamaları:

"Baskıyı hissettiğinizde, kazanmak isteyen ve kazanmanın takım felsefesi olduğu bir kulüpte olduğunuzu bilirsiniz. Baskının çoğunu da kendimiz, üzerimizde yaratırız. Bunu ben de yapıyorum. Her antrenman mükemmel geçmeli, tüm hafta harika hazırlanmalı ve harika bir maç çıkarmamız gerekiyor.

"BASKI OLUMLUDUR"

Beklentiler son derece yüksek ama Bayern Münih'teyiz. Bayern'den zaferler beklenir. Bu zaferler de sıradan şekilde değil, ilgi çekici bir futbol ve fazla gol atarak gelmelidir. Bazen hepsini yapamazsınız ama yine de baskı olumludur ve bu oyunun bir parçasıdır.

Herhangi bir spor dalında yüksek seviyede mücadele eden herkes bu konuda hemfikirdir; kendinizi rahat hissetmelisiniz. Toplantılarda, antrenmanlarda, sahada takımla çalışırken..

O zaman dışarıdan gelen baskının, kendinize uygulamaya başladığınız baskıdan daha fazla olmadığını fark etmeye başlarsınız. Bu sezon oynadığımız futboldan yüzde 100 memnun değiliz.

Hala çok başarılıyız ve maçları kazanmanın yollarını buluyoruz ama geliştirmemiz gereken noktalar var. Bana göre hala adaptasyon sürecindeyiz.

"TEK BİR HATAYA BİLE İZİN VEREMEZSİNİZ"

Rekabet artık o kadar yüksek ki grup aşaması hiç kolay değil. Şampiyonlar Ligi'nde mücadele ettiğim her sezon, grup aşaması çok zor geçti. Uyanık, tetikte ve 90 dakika boyunca konsantre olmalısınız. Galatasaray, Manchester United ve Kopenhag'ın olduğu bir grupta bırakın iki hatayı, tek bir hataya bile izin veremezsiniz.

Bu yüzden dirençli ve sağlam olmak için çalışıyoruz. Geriye düştükten sonra maçları çevirdik. Bunun bizi sarsmasına izin vermedik ve bu turnuvada kendimizi geliştiriyoruz.

"GRUBUMUZU LİDER BİTİRMELİYİZ"

Nihayetinde hedefimiz her zaman çeyrek finale yükselmek olmalı. Grubumuzu lider bitirmeliyiz. O zaman son 16 turunda grup ikincisiyle oynarız. Ondan sonrası büyük ölçüde kura şansıdır.

Geçtiğimiz birkaç yılda çeyrek finallerde farklılıklar oldu. Manchester City'e karşı çeyrek finalde oynamak başka, diğer takımlarla oynamak başka. Elbette her şey biraz göreceli ama hedef önce gruptan çıkmak, sonra ilerlemek.

Aslında Şampiyonlar Ligi'nde son 8'e kalan her takım, kupa için ciddi şekilde adaydır."

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • kazanuko jabağ 6 ay önce Şikayet Et
    Tuchelin açıklamaları olası bir malubiyete zemin hazırlamak gibi gözüküyor
    Cevapla
  • Aslan 6 ay önce Şikayet Et
    Yarin şow var 3 tane atacaz
    Cevapla
  • uveys 6 ay önce Şikayet Et
    gelin bakalım alman firildaklar
    Cevapla