Serdar Saatci'nin takımından müthiş geri dönüş!

Şampiyonlar Ligi 2. haftasında Union Berlin sahasında Serdar Saatci'li Braga ile karşılaştı. Union Berlin, 2-0 öne geçtiği maçta Braga'ya 3-2 mağlup oldu.

Serdar Saatci'nin takımından müthiş geri dönüş!
Serdar Saatci'nin takımından müthiş geri dönüş!
GİRİŞ 03.10.2023 21:55 GÜNCELLEME 03.10.2023 22:00
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Şampiyonlar Ligi 2. haftasında Union Berlin sahasında Braga ile karşılaştı. Union Berlin, 2-0 öne geçtiği maçta skoru koruyamadı ve mücadele 3-2 Braga üstünlüğüyle sona erdi.

Şampiyonlar Ligi'nde C grubunda Union Berlin, sahasında Braga'yı konuk etti. Bununla birlikte Alman ekibi tarihinde ilk kez sahasında Şampiyonlar Ligi maçına çıktı. 

Berlin Olimpiyat Stadyumu'nda oynanan maçta 2-0 öne geçen Berlin, skoru koruyamadı ve mücadele 3-2 Braga üstünlüğüyle sona erdi. 

Skoru eski Kasımpaşa'lı Castro belirledi

Karşılaşmanın ilk yarısı 2-1 Union Berlin üstünlüğüyle sona erdi. 51. dakikada güzel bir gole imza atan Armindo Bruma takımına beraberliği getirdi. Karşılaşmanın 90+4. dakikasında eski Kasımpaşa'lı Castro köşeye yerden vurduğu şutta golü buldu ve takımına galibiyeti getirdi. 

Bununla birlikte Union Berlin puanla henüz tanışamadı. İlk puanlarını alan Braga 3 puana yükseldi. 

Diğer taraftan Braga'da Serdat Saatci maça ilk 11'de başladı. Stoper oyuncusu maçta 90 dakika forma giydi. 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • elbette23 6 ay önce Şikayet Et
    bu neden bir bilseniz kazandıuparalardan menejer teknik direktör kulüp başkanları faydalanamayı ca olay böyle oluyor. Kimse inkar etmesin ülkemizdeki futbol kulüplerinin zarar sebebi anlaşmalı transferler. 3 liralık transfer 10 hatta 15 e takıma mal oluyor
    Cevapla
  • Gariban çiftçi 6 ay önce Şikayet Et
    Adam şampiyonlar ligi gibi seviyede 20yasinda 90 dakika oynuyor. Beşiktaş olarak sen bu adama güvenmeyip takımda tutmuyorsun. Sizin futboldan anladığıniz ne kadar da belli oluyor
    Cevapla