Kopenhaglı futbolcudan Galatasaray maçı sonrası skandal sözler

Kopenhaglı futbolcu Lukas Lerager, 2-2'lik Galatasaray maçı sonrası skandal açıklamalarda bulundu!

GİRİŞ 22.09.2023 13:44 GÜNCELLEME 22.09.2023 14:05
Bu Habere 83 Yorum Yapılmış

Kopenhaglı Lukas Lerager, Galatasaray ile İstanbul'da 2-2 berabere kaldıkları UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu ilk maçı sonrası Danimarka basınına konuştu.

"MAÇ BOYUNCA HİÇBİR B*K YAPAMADILAR"

Mücadeleyi değerlendiren Lerager, "Bu sonucu hiç hak etmedik. Söyleyebileceğim tek şey bu. Galatasaray, 1 puanı hak etmedi. Çünkü, maç boyunca hiçbir b*k yapamadılar. Üst direğe giden bir şutları vardı, o kadar. Ne yapacaklarını bilemediler. Oynamaya, hücum etmeye çalıştılar ama savunmamızı nasıl geçeceklerini bilemediler. Kontratak yaptığımız pozisyonlarda daha akıllı olsaydık ya da oyunu onların yarısında daha fazla kurabilseydik, daha fazla gol atabilirdik." ifadelerini kullandı.

"JELERT'E ÇOK KIZGINIZ"

Lerager, kırmızı kart gören Elias Jelert hakkında gelen soruya, "Tam kırmızı kart gördüğü anda kendimi tuttum. Her şeyi berbat ettiğini biliyor. Gidip ona bunu söylememe gerek yoktu. Jelert'e elbette takım olarak kızgınız. Ancak, sonraki maçlar için onu tekrar yukarı çekmemiz gerek." cevabını verdi.

"KAPA ÇENENİ, ÖZÜR DİLEME DEDİM"

Danimarkalı oyuncu, "Jelert soyunma odasında etrafta dolaşıyordu ve herkesten özür diliyordu. Ona 'kapa çeneni ve yerine otur' dedim. Etrafta dolaşıp özür dilemesinin bir anlamı yoktu. Hata yapmış olsanız bile göğsünüzü gere gere 'Bu benim hatamdı' demeli ve yoluna devam etmelisin." sözleriyle konuşmasını noktaladı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 83
  • gurbetci kadir 7 ay önce Şikayet Et
    sallama eger GS sansli yada oyuncularimiz becerikli olsaydi ilk yari 3 gol vardi..kerem ve icardinin kacirdiklari neydi..2 dk iki gol yediniz hala cikmis konusuyorsun ilk yari tek kale mac izledik..GS ne büyük takimlari samiyene gömdü siz kimsiniz kopenhaglilar..
    Cevapla
  • Mustafa 7 ay önce Şikayet Et
    Bunlar hasta! Biz öyle çok çene kapadık! Yine kaparız!
    Cevapla
  • VESVESE 7 ay önce Şikayet Et
    Keşke hep iyi olsalar gs fb bjk fark etmez biz de burdan tebrik etsek helal olsun desek ama elden ne gelir başarılar diliyorum bütün takımlara özellikle bu başlık altındaki gs ye çünkü çok ihtiyacı olcak gibi duruyor
    Cevapla
  • VESVESE 7 ay önce Şikayet Et
    Hangi kafa mı Kişi kendinden bilir işi Saygılı yorum yap baş üstüne
    Cevapla
  • msfr 7 ay önce Şikayet Et
    Hani herşey çok güzel olacaktı. Siz istanbul lular bunu hakettiniz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle