Galatasaray'dan flaş karar! UEFA'ya şikayet edecek

Galatasaray Kulübü, Kopenhag kalecisi Kamil Grabara'nın maç sonu yaptığı paylaşım hakkında UEFA'ya şikayette bulunmaya hazırlanıyor.

Galatasaray'dan flaş karar! UEFA'ya şikayet edecek
Galatasaray'dan flaş karar! UEFA'ya şikayet edecek
GİRİŞ 21.09.2023 17:44 GÜNCELLEME 21.09.2023 17:45
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Şampiyonlar Ligi A Grubu ilk maçında evinde Kopenhag ile 2-2 berabere kalan Galatasaray, rakip kaleci Kamil Grabara'nın yaptığı paylaşım için harekete geçti.


Kulüp yönetimi, Grabara'nın Instagram yaptığı paylaşımda kullandığı "b.k çukuru" ifadesi sebebiyle UEFA'ya şikayette bulunmaya hazırlanıyor.

NE OLMUŞTU?

Grabara, Galatasaray maçından önce taraftar için gelen soruya, "Fenerbahçe taraftarının daha iyi olduğunu duydum" şeklinde cevap vermişti.

Galatasaraylı taraftarlar, bu açıklamanın ardından 24 yaşındaki kaleciye maç içinde ve sırasında ıslıklarla büyük tepki gösterdi.

Polonyalı kaleci karşılaşmanın ardından, "O b.k çukurunda 3 puanı hak ettik ama hayat bu! Devam edeceğiz." şeklinde bir paylaşım yaptı.

Kamil Grabara daha sonra, "O b.k çukurunda 3 puanı hak ettik" açıklamasını "O b.ktan maçta" olarak değiştirdi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 39
  • Cemal Serbest 7 ay önce Şikayet Et
    Bu Yorumu yani polonyalı kaleciyi Uefaya Şikayet edin ve bu yorumları Futbolcularımıza gösterin ordaki maçta Sahaya gömün o kaleciyi hatta Gole Boğun o kaleciyi.
    Cevapla
  • Metin 7 ay önce Şikayet Et
    Sırf GALATASARAY söylediği için haklı bulan ezikler nasıl bir kuyruk acınız var ? Sizde bu kadar travmaya neden olan ne yaşattık. Gidip konferans ligi takımlarını takip edin, burası size büyük gelir
    Cevapla
  • çağrıbey 7 ay önce Şikayet Et
    ikinci maçta çakın 3 gol görsün ne cukuru olduğunu
    Cevapla
  • Lion 7 ay önce Şikayet Et
    Hakli... Helal.Dogru söyleyeni 9 köyden kovarlarmis
    Cevapla
  • Fenerli 7 ay önce Şikayet Et
    Stad çukurda görünüyor onda haklı bence saçma bir yerde satad yapılmış çukurda gibi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle