Jacob Neestrup'tan Galatasaray'a övgü

Kopenhag Teknik Direktörü Jacob Neestrup, kazanmak için geldiklerini belirterek, "Müthiş bir statta oynadık. Büyük bir kulübe karşı oynadık." dedi.

Jacob Neestrup'tan Galatasaray'a övgü
Jacob Neestrup'tan Galatasaray'a övgü
GİRİŞ 20.09.2023 22:28 GÜNCELLEME 20.09.2023 22:28
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu ilk maçında Kopenhag deplasmanda karşılaştığı Galatasaray ile 2-2 berabere kaldı.

Mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kopenhag Teknik Direktörü Jacob Neestrup, "Planımız netti. Buraya kazanmak için geldik. Sürprizdi diyemem. Çünkü 10 yıldır Danimarka takımları başarılı bir grafik çiziyor, hem Avrupa hem Türk takımlarına karşı. Yine iyiydik. İlk yarı için şanslıydık. Maçın başında rakip bizden daha iyiydi. İkindi yarıda sahada sadece bir takım vardı, kırmızı karta kadar. Aldığımız sonucun bizim için hayal kırıklığı olduğunu söyleyebilirim" diye konuştu.

Maç öncesinde güçlü bir rakiplerinin olduğunu bildiklerini söyleyen Neestrup, "İyi bir sezon geçirmiş takıma karşı oynayacağımızı biliyorduk. Özellikle ilk yarı çok pasiftik. Daha ileride oynayabilirdik. Bu şekilde oynayarak daha fazla alan bulabileceğimizi biliyorduk. Müthiş bir statta oynadık. Büyük bir kulübe karşı oynadık. Danimarka takımları, genelde ve özelde Türk rakımlarına karşı hep başarılıydı. Birkaç sene önce yaptığımız maçlarda Başakşehir’e, Sivasspor'a karşı iyi sonuçlar aldık. Bu takımların bizden daha fazla para harcadığını söyleyebiliriz. Biz kendilerine karşı daha iyi performans sergiledik" şeklinde konuştu.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 3
  • çağrıbey 7 ay önce Şikayet Et
    galatasaray in ilk yarı oynadığı hızlı çabuk futbol harikaydı bunu doksan dakika yapabilirse final oynar
    Cevapla
  • misafir 7 ay önce Şikayet Et
    ilk yarım saat 4 olurdu bizim beceriksizler atamadı sonrada atamayana atarlar kuralı devreye girdi
    Cevapla
  • Gsli 7 ay önce Şikayet Et
    Mesele organizasyon ve istikrar. O yüzden iyiler. Bizde bunlar yok. Olması da zor.
    Cevapla