Galatasaray maçı öncesi Kopenhag'a kötü haber!

Kopenhag'ın ligde Nordsjalland ile oynadığı maçta oyuna sonradan giren Andreas Cornelius, sakatlanarak kenara geldi. Başarılı golcünün Galatasaray ile oynanacak maçta forma giymesinin zor olduğu belirtildi.

GİRİŞ 17.09.2023 11:27 GÜNCELLEME 17.09.2023 11:35
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi rakibi Kopenhag'da işler iyi gitmiyor.

Danimarka ekibinin tecrübeli golcüsü Andreas Cornelius, Nordsjalland maçının 62. dakikasında oyuna girerken, 82'de sakatlanarak yerini Clem'e bıraktı.

Müsabaka sonrası açıklamalarda bulunan teknik direktör Jacob Neestrup, bu sakatlıktan dolayı üzgün olduklarını söyledi.

Neestrup yaptığı açıklamada, "Onun adına üzgünüm, durumunun nasıl olduğu testlerin ardından belli olacak. O sahaya çıktığında bizim için neler yapabileceğini görüyoruz. Ne yazık ki sakatlıklar oluyor. Bu çok üzücü." ifadelerini kullandı.

30 yaşındaki forvet, bir dönem Trabzonspor forması da giydi. Kopenhag ile 194 maça çıkan Danimarkalı, 63 gol ve 18 asist yaptı.

KAYNAK: SPORX
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 17
  • kahremen 7 ay önce Şikayet Et
    Forma giyse ne yazar
    Cevapla
  • Cimbommm 7 ay önce Şikayet Et
    Ne güzel ne güzel
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Gs , fener değilki hamemle yensin
    Cevapla
  • Tayfun 7 ay önce Şikayet Et
    İçimizdeki kuyruk acısı olanlara sesleniyorum Türkiye'nin en büyük takımı Galatasaray size acimadigi gibi copenhaga da acimicak kuş türleri bu kadar sevinmeyin yazık size sonra uzuluyorsunuz
    Cevapla
  • Osmanlı1978 7 ay önce Şikayet Et
    Bu yorumu yaptığına göre yaş gurubun 0 ila 10 yaş arası muhtemelen futbol sahada oynanıyor biz her takımı Avrupa'da desteklerken senin gibilerin yaptığı yorumlar yüzünden kedileri Avrupa listemden çıkarıyorum.
    Cevapla
  • Yılmaz 7 ay önce Şikayet Et
    Kopenhag yürüye yürüye kazanır, neticede hakem yabancı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle