Abdulkadir Bitigen'e Şampiyonlar Ligi'nde düdük çalacak

Abdulkadir Bitigen, UEFA Şampiyonlar Ligi birinci eleme turunda oynanacak olan Swift Hesper -Slovan Bratislava maçında düdük çalacak.

Abdulkadir Bitigen'e Şampiyonlar Ligi'nde düdük çalacak
Abdulkadir Bitigen'e Şampiyonlar Ligi'nde düdük çalacak
GİRİŞ 17.07.2023 23:31 GÜNCELLEME 17.07.2023 23:31
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

FIFA kokartlı Türk hakem Abdulkadir Bitigen, Lüksemburg’un Swift Hesper ile Slovakya’nın Slovan Bratislava takımları arasında 19 Temmuz 2023 Çarşamba günü oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi birinci eleme turu ikinci müsabakasını yönetecek.

Lüksemburg Stadyumu'nda saat 20.00'de başlayacak müsabakada Abdulkadir Bitigen’in yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Mustafa Savranlar yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Bahattin Şimşek olacak. Karşılaşmada Alper Ulusoy VAR, Neslihan Muratdağı ise AVAR olarak görev yapacak.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • İzmirli 9 ay önce Şikayet Et
    Erol kardeş bu iş hakemlerle alakalı değil bizde zihniyet bozuk herkes bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyor. Gerisi hikaye
    Cevapla
  • erol 9 ay önce Şikayet Et
    bak. bak bunu hakem diye meşrulaştırma çabaları.evet bu sene de her türlü hakem rezilliğine.şikeye hazır olun.
    Cevapla