Hakan Çalhanoğlu'dan final yorumu!

Inter forması giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, Manchester City ile yarın oynayacakları final hakkında konuştu. Milli futbolcu "İki Türk'ün finalde oyması çok güzel bir duygu." dedi.

Hakan Çalhanoğlu'dan final yorumu!
Hakan Çalhanoğlu'dan final yorumu!
GİRİŞ 09.06.2023 19:16 GÜNCELLEME 09.06.2023 19:24
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Inter forması giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, yarınki finalde sahaya her şeylerini koyarak Inter ailesini mutlu etmek istediklerini belirtti.

29 yaşındaki orta saha oyuncusu, "Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Manchester City'nin bu maça çok hazır olduğunu düşünüyorum. Rakibimizin kadrosunu çok iyi analiz ettik. Umarım gol atarım ama daha önemli olanı kazanmamız. Kendi oyunumuza odaklanacağız. Tabii ki analizimizi yaptık ama onları oynatmamaya çalışacağız. Korkmayacağız. Onları zorlayacağız. Direnç göstereceğiz. Şampiyonlar Ligi'nde her zaman iyi oynadık, domine ettik. Eminim yarın iyi bir final olacak." ifadelerini kullandı.



"İkimizin de kalbi Türk"

Hakan, Manchester City forması giyen İlkay Gündoğan'la görüşüp görüşmediği yönündeki soruyu, "İlkay ağabeyle henüz konuşmadım. Onu yarın sahada göreceğim. Örnek aldığım bir futbolcu. İki Türk yarın sahada olacak. Birimiz Almanya, birimiz Türk Milli Takımı'nda oynuyoruz. İkimizin de kalbi Türk. Herkesin kararına saygı duyuyorum. İki Türk'ün finalde oyması çok güzel bir duygu." şeklinde yanıtladı.

Yarınki finali İstanbul'da oynamanın kendisi için çok özel bir duygu olduğunu aktaran milli futbolcu, bu maçın keyfini çıkarmak istediğini söyledi.



"Çocukluğumdan beri istiyorum"

Hakan, Barcelona'yı yendikten sonra takıma bir özgüven geldiğini dile getirerek, "Üzerimizde baskı hissetmiyoruz. Burada olmak ayrı bir gurur. Her zaman yaptığım gibi keyfini çıkaracağım. Dün gece kafamı yastığı koyduğumda kupayı kaldırmayı düşündüm. Bunu çocukluğumdan beri istiyorum. İnşallah nasip olur." dedi.

 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 27
  • Kızılelma 10 ay önce Şikayet Et
    Kalbimiz seninle HAKAN sahnelerle değil
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    gurbetçi için bundan daha güzel bir şey yok.
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Allah gönlüne göre versin
    Cevapla
  • Bekir 10 ay önce Şikayet Et
    Hakan alır insallah
    Cevapla
  • Di yorum 10 ay önce Şikayet Et
    Bu millete kaç kuruşluk katkın oldu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle