Erdoğan'dan, "Şampiyonlar Ligi'ni Hakan mı kazansın İlkay mı?" sorusuna cevap!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a katıldığı canlı yayında "İstanbul'da oynanacak Şampiyonlar Ligi finalini Hakan mı kazanır İlkay mı?" sorusuna cevap verdi.

GİRİŞ 27.05.2023 13:04 GÜNCELLEME 27.05.2023 13:23
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, pazar günü gerçekleştirilecek ikinci tur seçimleri öncesi ATV'de katıldığı canlı yayında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, 10 Haziran'da İstanbul'da oynanacakInter Inter-Manchester City Şampiyonlar Ligi finaliyle ilgili soru yöneltildi.

"HAKAN MI İLKAY MI?" SORUSU GÜLDÜRDÜ

Gazeteci Okan Müderrisoğlu, "Futbolu yakından takip ediyorsunuz. 10 Haziran'da İstanbul'da maç oynanacak. İstanbul'da oynanacak Şampiyonlar Ligi finalinde Hakan Çalhanoğlu'nun takımı Inter ve İlkay'ın formasını giydiği Manchester City karşı karşıya gelecek. Hangisi kazanır" şeklinde bir soru yöneltti.

"BİRİNİ SEÇERSEM ÜZERİM"

Bu soruya esprili bir şekilde yanıt veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hakan'la da konuştum, İlkay'la da konuştum. Birisini seçersem, onların da kulağına giderse üzerim. Her zaman söylendiği gibi iyi olan kazansın. Özel olarak ben senin kulağına fısıldarım. Fevkalade bir durum olmazsa maça gitmeyi düşünüyorum" dedi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 14
  • İsmail 10 ay önce Şikayet Et
    İkisinde basarılı.hakan bir adım her zaman önde
    Cevapla
  • Önce Vatan 10 ay önce Şikayet Et
    Birinin kazanıpta tüm Türkiye nin kazanacağı bir sonuç varsa; o biri ancak Erdoğan olur. 28 Mayıs ta kazanan Türkiye olacak İnşaAllah önce Vatan sonuna kadar Erdoğan
    Cevapla
  • VatanSever 10 ay önce Şikayet Et
    Ne İtalyan’ın İnter’i, nede İngiliz’in Manchester‘i. Kazanan Ülkemin , Türk’ün öz evlatları olsun yeter..
    Cevapla
  • Okur 10 ay önce Şikayet Et
    Adam zor zar ayakta duruyor hala soru soruyorlardı
    Cevapla
  • İsmail 10 ay önce Şikayet Et
    Hayırlısı ile inşallah seçimden sonra rahat bir uyku uyur.kolay değil günde yirmi saat çalışmak. Rabbim yardımcımız olsun
    Cevapla
  • Delo 10 ay önce Şikayet Et
    Tabiki Hakan Çalhanoğlu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle