Avrupa kupalarında final maçlarını yönetecek hakemler belli oldu

UEFA, Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Avrupa Konferans Ligi’ndeki final müsabakalarında düdük çalacak hakemleri açıkladı.

Avrupa kupalarında final maçlarını yönetecek hakemler belli oldu
Avrupa kupalarında final maçlarını yönetecek hakemler belli oldu
GİRİŞ 22.05.2023 17:50 GÜNCELLEME 22.05.2023 17:50

Manchester City ile Inter arasında 10 Haziran Cumartesi günü TSİ 22.00’de Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi Final'inde Polonyalı hakem Szymon Marciniak düdük çalacak. Marciniak’ın yardımcılıklarını Paweł Sokolnicki ve Tomasz Listkiewicz üstlenecek. Karşılaşmanın 4’üncü hakemi ise Rumen hakem Istvan Kovacs olacak.



Sevilla ile Roma’nın 31 Mayıs Çarşamba günü TSİ 22.00’de Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de bulunan Eden Arena’da karşı karşıya geleceği UEFA Avrupa Ligi Final’ini ise İngiliz hakem Anthony Taylor yönetecek. Taylor’ın yardımcılıklarını Gary Beswick ve Adam Nunn üstlenecek. Karşılaşmanın 4’üncü hakemi ise Michael Oliver olacak.



Fiorentina ile West Ham United arasında 7 Haziran Çarşamba günü TSİ 22.00’de Çekya’nın başkenti Prag’ta bulunan Eden Arena’da oynanacak olan UEFA Avrupa Konferans Ligi Final'inde ise İspanyol hakem Carlos del Cerro Grande düdük çalacak. Grande’nin yardımcılıklarını Pau Cebrian Devis ve Guadalupe Porras Ayuso üstlenecek. Karşılaşmanın 4’üncü hakemi ise İspanyol Jesus Gil Manzano olacak.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.