Carlo Ancelotti'den tarihi rekor! Alex Ferguson detayı...

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, takımının Manchester City ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşmada, "Şampiyonlar Ligi'nde en çok maça çıkan teknik direktör" rekorunu egale etti.

Carlo Ancelotti'den tarihi rekor! Alex Ferguson detayı...
Carlo Ancelotti'den tarihi rekor! Alex Ferguson detayı...
GİRİŞ 10.05.2023 00:51 GÜNCELLEME 10.05.2023 00:51
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Real Madrid, Manchester City'yi konuk ederken, İspanyol devinin teknik direktörü Carlo Ancelotti de tarih yazdı.

ANCELOTTI, FERGUSON'UN REKORUNU EGALE ETTİ

Ancelotti, Devler Ligi'nde 190. maçına çıkarak, Alex Ferguson'a ait olan turnuva tarihinde en çok maça çıkan teknik direktör unvanını egale etti.

RÖVANŞTA REKORU KIRACAK

İtalyan çalıştırıcı 17 Mayıs Çarşamba günü oynanacak olan rövanşta, 191. Şampiyonlar Ligi müsabakasına çıkacak ve Avrupa'nın kulüpler bazındaki en büyük organizasyonunda en çok maça çıkan teknik direktör rekorunu kıracak.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 3
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Türk takımları toplamda o kadar şampiyonlar ligi maçına çıkmamıştır belki de afaki bir rakam teknik direktör için
    Cevapla
  • Fatih 11 ay önce Şikayet Et
    Belki o zamana kadar ölür ne biliyoruz?
    Cevapla
  • Başka Fatih 11 ay önce Şikayet Et
    Yani kimse bilemez ne zaman ölümün kendisine geleceğini hazırlıklı olmak lazım. İman varsa kurtulur yoksa ebedi cehennem
    Cevapla