Ronaldo yeniden Şampiyonlar Ligi'nde oynayabilir! O madde açığa çıktı...

Al Nassr'la sözleşme imzalayan Cristiano Ronaldo'nun tekrar Şampiyonlar Ligi'nde oynamasına yarayacak olan madde açığa çıktı.

GİRİŞ 02.01.2023 22:13 GÜNCELLEME 03.01.2023 10:06
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Cristiano Ronaldo'nun Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'a transferi tüm dünyada büyük yankı uyandırmıştı. 

Dudak uçuklatan sözleşme

Ronaldo'nun imzasındaki detaylar ise adeta dudak uçuklattı. Buna göre Suudi Arabistan ekibinin, Portekizli yıldıza imzalattığı mukavelede 2 yıl tamamen ücretsiz uçuş hakkı, 1 adet özel zırhlı jip araç, 1 adet özel zırhlı spor araba, maç ve gol başına ayrı ayrı 200 bin Euro ve 2 villa maddelerinin olduğu ifade edildi. Yıllık 200 milyon Euro ise cabası.

Yeniden Şampiyonlar Ligi'nde oynayabilir

Ronaldo'nun bu imza ile Avrupa sahnesinden uzak kaldığı düşünülse de çıkan bir ihtimal, futbolseverleri heyecanlandıracağa benziyor.

Ronaldo, doğan bir ihtimal ile yeniden Şampiyonlar Ligi'nde sahne alabilir. 
Marca'nın haberine göre Cristiano Ronaldo'nun Al Nassr'daki yeni sözleşmesinde, kariyeri sona ermeden Şampiyonlar Ligi'nde tekrar oynayabileceği anlamına gelen bir madde var.

Newcastle United'a kiralanacak

Newcastle United, Şampiyonlar Ligi vizesi alması durumunda Ronaldo, gelecek sezon kiralık olarak Newcastle'da forma giyebilir. Tabii bu iş, bir bağlantıyla mümkün oluyor.
Newcastle United ve Al Nassr, aynı yatırım fonu olan Suudi Arabistan Kamu Yatırımı'na ait.

Haberde, Ronaldo'nun bu bağlantıyı kullanarak Newcastle'ın Devler Ligi vizesi alması halinde kiralık olarak İngiliz ekibine gideceği detayı verildi. Bu haber, Ronaldo hayranları tarafından ise heyecanla karşılandı.

KAYNAK: NTV SPOR
SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 21
  • Eskimalatyalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Biz Müslümanlar hiçbir zaman adam olmayız. Çünkü 30' nu devirmiş bir adama tonla para vermek akıl işi değil, daha önce oynadığı kulüplerde tonla para veriyordu ama bir farkla başarı şartı ile yok Newketsıl Şampiyonlar ligine gitmeye hak kazanacakmış ki beyefendi oraya kiralık gitsin.
    Cevapla
  • NO name 1 yıl önce Şikayet Et
    yanı başlarında somali var ne kadar muhtaç insan var adamlar şovuna para harcıyor
    Cevapla
  • Törkiş eyirlayn 1 yıl önce Şikayet Et
    Ronaldoyu bilmem ama araplar bu işi iyi biliyor adamlar Bi Ronaldo Messi özel maçı ile bütün masrafı çıkaracak. Ronaldo akıllı adam bakın Araplardan parayı kıracak ama araplarda ondan kıracak bu nett
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    bu dünyada her türlü fırıldağı yapıyorsun bakalım hesap günü ne yapacaksınız
    Cevapla
  • Relax 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne alaka onun ne yaptığı açık sen ne yapıyorsun. Bir sakin ya herkese saldır herkesten nefret et herkese laf söyle abi böyle yaşanmaz yazık size ya
    Cevapla
  • Şenol 1 yıl önce Şikayet Et
    Biz Türkler neden bir Hristiyan Müslüman olsun diye bu kadar dileriz ama hiçbir şey yapmayız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle