Kim Min-Jae fırtınası dinmiyor

Napoli'nin sezon başında Fenerbahçe'den kadrosuna kattığı Kim Min-Jae, takımının Ajax'ı 6-1 mağlup ettiği maçta da sergilediği performansla takdir topladı.

Kim Min-Jae fırtınası dinmiyor
Kim Min-Jae fırtınası dinmiyor
GİRİŞ 07.10.2022 10:09 GÜNCELLEME 08.10.2022 00:29
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Devler Ligi A Grubu'nda lider Napoli, Ajax deplasmanından 6-1'lik galibiyetle ayrılmıştı. Fenerbahçe'den 18 milyon Euro karşılığında İtalyan ekibine transfer olan Kim Min-Jae ise performansıyla göz doldurmaya devam ediyor.



68 pasın 56‘sında başarılı oldu

Son maçta 68 pas yaparak sahanın en fazla pas yapan oyuncusu oldu. 25 yaşındaki stoper, 68 pasın 56‘sında başarılı oldu. Güney Koreli stoper, ayrıca girdiği 3 hava toplu mücadelesinin tamamını kazanarak yüzde olarak bu alanda da sahanın en iyisi olmayı başardı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 4
  • bal10 1 yıl önce Şikayet Et
    Ya fener medyası adam gitti gitti. Sizin neyinize. Satıştan yüzde mi var yoksa fenere.
    Cevapla
  • Bu ne bu 1 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar çıkış maddesini kullandı. Sözleşmeyi fesh ederek gitti. Fenerle sözleşme yapılmadı ki, nasıl sonraki satıştan pay alınıyor?
    Cevapla
  • FB12 1 yıl önce Şikayet Et
    Var tabi ne sandın ? Adam gitmişmiş ne yani gidince haberi yapılmıyor mu ? Adama o kadar balon diyorlardı bazılarının zoruna gitmiş anlaşılan.
    Cevapla
  • ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    evet knk sonrako satistan pay alacaklar
    Cevapla