Türk Hava Yolları, Şampiyonlar Ligi'nin resmi sponsoru oldu!

Türk Hava Yolları, Avrupa futbolun 1 numaralı organizasyonu olan UEFA Şampiyonlar Ligi’nin resmi sponsoru oldu.

GİRİŞ 05.09.2022 12:04 GÜNCELLEME 05.09.2022 12:08
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Türk Hava Yolları uluslararası ölçekte en çok takip edilen spor etkinliklerinden olan UEFA Şampiyonlar Ligi'nin resmi sponsoru oldu.

Türk spor tarihinin en önemli sponsorluklarından biri olan bu prestijli iş birliği, UEFA Şampiyonlar Ligi Finali'nin 10 Haziran 2023'te İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda gerçekleşecek olması açısından da ayrı bir önem taşıyor.

Türk Hava Yolları'nın resmi sponsor olarak yer alacağı Şampiyonlar Ligi organizasyonu 200 ülkede 70'den fazla yayıncı tarafından sezon boyunca 678 milyon izleyiciye ulaşıyor. Sosyal medyada ise 28 milyar etkileşim ile sporseverler Şampiyonlar Ligi heyecanına ortak oluyor. Anlaşma kapsamında Türk Hava Yolları'nın, maç yayını öncesi, esnası ve sonrasında aralarında saha kenarındaki LED ekranların da bulunduğu birçok logo görünürlüğü ve isim kullanım hakkı bulunuyor. Bununla birlikte küresel taşıyıcı; UEFA Süper Kupa, UEFA Futsal Şampiyonlar Ligi ve UEFA Gençler Ligi finalleri'nde de resmi sponsor unvanıyla yer alacak.

Türk Hava Yolları'nın UEFA Şampiyonlar Ligi sponsorluğuyla ilgili duyuru Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat ve üst yöneticiler ile UEFA Başkanı Aleksander Ceferin'in ve UEFA Pazarlama Direktörü Guy-Laurent Epstein de katılımıyla Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleşti.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 41
  • ervan 1 yıl önce Şikayet Et
    thy destekliyorum ancak 1- van vb doğu illerinin seferlerini yolcu potansiyeli olmasına rağmen azaltıyor ve uçak yollamıyor. şiddetle kınıyorum. vali ve şehrin yetkilileri bile bu thy nın politbüro tarzında ki yönetimine ulaşamıyor bile. 2- insanları aktarmalı seferlere ve pahalı bilet almaya zorluyor bunu çok daha şiddetle kınıyor ve lanetliyorum. herhangi bir yerde sir açıklama bile bulamıyoruz. demekki thy halkın ve halka hizmeti sıkıştığında yapıyor ama sair zamanlar halkı sallamıyor bile. bu zulümden dolayı ve protesto amaçlı olarak bilet almadım
    Cevapla
  • Yavuz Özmen Almanya 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence bidaha alma, Lufthansa vs biletleri al. Onlardan almazsan seni kınıyor ve lanetliyorum. Ne biçim yorum yazmışsın, hemde çok güzel. 2,5 yıldır her yer ve her şey pahalı, tüm Avrupa öyle. Normal şekilde pahalı olduğunu dile getirsen iyi ama kınıyorum ve lanetliyorum ne demek. Seni tekrar kınıyorum ve lanetliyorum :-)))) Çok endişe verici :-))
    Cevapla
  • Hasan SGK Emekli 1 yıl önce Şikayet Et
    Kendi futboluna sponsor olda gelişsin.Batıya kaynak aktarmak için butür boş numaraları bırakın artık.Ülkede enflasyon tavan yapmış bunların kaynağı aktardığı yere bakarmısınız?
    Cevapla
  • Giray 1 yıl önce Şikayet Et
    Kendi takımlarımıza da sponsor zaten Avrupa maçlarında. Coco cola , sony vs enayi dimi hepsi sponsor.
    Cevapla
  • öğretmen 1 yıl önce Şikayet Et
    Neden avrupaya sponsor oluyorki Türk takımlarına olsa ya daha iyi olmazmı?
    Cevapla
  • Yavuz Özmen Almanya 1 yıl önce Şikayet Et
    Diğer ülkeler ile anlaşmalar sağlanıyor, geliyoruz demek anlamında. Senin futbol takımlarının bitanesinde akademi yok, hep yabancı futbolcu peşinde. THY SPONSORLUĞU farklı bir mesele.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunu değiştiremezsin efendi bu bir markadır
    Cevapla
  • Mesut 1 yıl önce Şikayet Et
    Cok fazla para reklama harcaniyor. Baska yerlerde THY kisitlamaya gidiyor. Artik o kadar fazla reklama ihtiyac da yok. Kendisini teknik bakimdan zor yillar bekliyor. Onlara tam hazirlansa daha iyi olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle