Kopenhag cephesinden tur yorumu! "Çok mutluyuz"

Kopenhag takımının Teknik Direktörü Jess Thorup, "Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kaldığımız için çok mutluyuz." dedi.

Kopenhag cephesinden tur yorumu! "Çok mutluyuz"
Kopenhag cephesinden tur yorumu! "Çok mutluyuz"
GİRİŞ 25.08.2022 00:57 GÜNCELLEME 25.08.2022 18:00
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçını Trabzonspor ile 0-0 berabere bitirerek grup maçlarına kalan Danimarka'nın Kopenhag takımının Teknik Direktörü Jess Thorup, çok mutlu olduklarını söyledi.

Thorup, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, iki maçta da çok iyi oynadıklarını belirterek, "Takımı ceza sahamızdan uzak tutmaya çalıştık. Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kaldığımız için çok mutluyuz. Skor bizi çok mutlu etti." dedi.

Trabzonspor'un zayıf ve güçlü yanlarını bildiklerini ifade eden Thorup, şunları söyledi:

"Kendi liginde temaslı oynamadıklarını biliyorduk. Alanı daraltarak istediğimizi aldık. Maç atmosferi çok güzeldi. Biz alışkınız. Gelen taraftarlarımızla sevinç yaşamamız güzel. Bazı şeyler tribünlerden fırlatıldı. Ama futbol içinde bunlar var."

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 4
  • 1907 1 yıl önce Şikayet Et
    Hakederek yendiniz helal size. Başarılar
    Cevapla
  • Sepet 1 yıl önce Şikayet Et
    Para demek herşey fitbolda sizde parayi kaptiniz Buyuk degil en buyugu dusunmeli Mesela messi almak neymari almak en iyiyle yola cikmazsan olmuyor
    Cevapla
  • Cimmmmmm 1 yıl önce Şikayet Et
    Bizim avci da otursun kulübede adam senincözmüs sen uyu devam
    Cevapla
  • Offff 1 yıl önce Şikayet Et
    17m euro bir maçta elden gitti. Hemde böyle bir vasat takıma karşı. Bu affedilecek birşey değil. Bunhafta gs kaybetsen hiçbirşey olmazdı.
    Cevapla