Jess Thorup: Bizim sözlüğümüzde korku diye bir şey yok

FC Kopenhag Teknik Direktörü Jess Thorup, yarın akşam oynanacak Trabzonspor maçıyla ilgili "Bizim sözlüğümüzde korku diye bir şey yok" dedi.

Jess Thorup: Bizim sözlüğümüzde korku diye bir şey yok
Jess Thorup: Bizim sözlüğümüzde korku diye bir şey yok
GİRİŞ 23.08.2022 20:11 GÜNCELLEME 23.08.2022 20:11
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında yarın Trabzonspor ile deplasmanda karşılaşacak olan FC Kopenhag takımında Teknik Direktör Jess Thorup ve orta saha oyuncusu Zeca maçın oynanacağı Medical Park Stadyumunda basın toplantısı düzenledi.

Danimarka takımının teknik direktörü, bütün oyuncularının antrenmanlarda iyi bir reaksiyon verdiğini, düşündükleri tek şeyin ise takımın Şampiyonlar Ligi'ne girip orada başarılı olması olduğunu belirtti.

Trabzonspor taraftarlarının oluşturacağı baskıya yönelik ise Thorup, "Geçen hafta maçta taraftarımız stadyumda oldukça iyi taraftar örneği sergiledi. Takımımız destekledi, motive etti. Burada da aynı şekilde olacaktır. Bu tür atmosfere oyuncularım alışıklar. Yarın güzel maç olacağını düşünüyorum" dedi.

Thorup, maçın skoru için bir korkusunun olup olmadığı yönündeki soruya ise, "Bizim sözlüğümüzde korku diye bir şey yok. Futbolcularımızın bireysel olarak sahada en yüksek şekilde kapasitelerini attırmak için bütün dikkatim bu yönde" diye konuştu.

Karşılaşmanın kendileri için çok önemli olduğunu belirten Thorup, "2016 yılından beri katılamadığımız Şampiyonlar Ligi var. Buna çok yakınız. Bu kadar yakına gelmişiz, çok önemli. Dünyanın en büyük turnuvası olan Şampiyonlar Liginde yer almamız için elimizden geleni yapmamız gerekiyor ve bunun için çalışıyoruz" ifadelerini kullandı

Zeca ise son maçtan sonra çok yorgun olduğunu ancak yeteri kadar dinlendiğini belirterek, "Kendimi fit hissediyorum. Maça hazırım" dedi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 18
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Haydi Trabzonum bir Fenerli olarak şunlara bir Trabzon tokadı nasıl atılır göster gösterki gögsümüz kabarsın. İnşallah 3:0 Trabzonumuz alır
    Cevapla
  • Sedat 1 yıl önce Şikayet Et
    Kopenhag rahat alır macı adam hakli
    Cevapla
  • Vizyoner Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Biz boşuna demiyoruz böyle düşüncelerle kapı kilit tutmaz diye. Kurtuluş savaşında ilk mermiyi Trabzonlu bir kadın atmıştı, birlik olalım. Kafa taşıdığı bırakalım
    Cevapla
  • Fenerbahçeli 1 yıl önce Şikayet Et
    HAYDİ trabzonspor kaplan olduğun günleri çok iyi biliyoruz kimleri Trabzona gömmedin ki ne Avrupa devlerini eli boş gönderdin. Bir fenerbahçeli olarak yürekten başarılar diliyorum
    Cevapla
  • BEŞİKTAŞ 1 yıl önce Şikayet Et
    Umarım Trabzonspor kazanır ama adamlar güzel oynuyor başarılar diliyorum ülkemizin temsilcisi Trabzonspor
    Cevapla
  • Sehl 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok iddialı konuşmuş, elenecekler bence.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle