Mircea Lucescu: Rakibe göre dezavantajlıyız

Dinamo Kiev Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçında Fenerbahçe ile 0-0 berabere kaldıkları maçı değerlendirdi.

Mircea Lucescu: Rakibe göre dezavantajlıyız
Mircea Lucescu: Rakibe göre dezavantajlıyız
GİRİŞ 20.07.2022 23:38 GÜNCELLEME 20.07.2022 23:38

Dinamo Kiev Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Fenerbahçe maçının ardından açıklamalarda bulundu. 

Mircea Lucescu, basın ardından düzenlenen basın toplantısında şu ifadeleri kullandı:


"BAZI KARTLARDAN MEMNUN DEĞİLİM"

"Bizim için kolay bir durum değildi. Maç içerisinde bazı kartlardan memnun değilim. Sezonun ilk maçı. Genel olarak durumdan memnunum."

"DAHA ÇOK TARAFTAR BEKLERDİM"

"Ukrayna'ya şu durumda kim gelip oynamak ister ki? Yakın zamanda potansiyelimizi göreceğiz. Daha iyi olacağımızı söyleyebilirim. Statta çok daha fazla taraftar bekliyordum. Şampiyonlar Ligi elemeleri ve önemli bir maç. Çok daha fazla taraftar bekliyordum. Ancak stada gelen taraftarlar da iyi bir atmosfer yarattı."

"RAKİBE GÖRE DEZAVANTAJLIYIZ RİSK ALMAK İSTEMEDİM"

Takımımın yüksek bir potansiyeli var. Oyuncu değişiklikleri için uzun süre bekledim. Risk almamanın bu durumda daha iyi olduğunu düşündüm. Bu nedenle bekledim. Sadece 20 oyuncumuz var. Rakibe göre bu konuda dezavantajımız var. 

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.