Mircea Lucescu'dan Fenerbahçe itirafı!

Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda eşleştiği Dinamo Kiev'in teknik direktörü Mircea Lucescu, "Fenerbahçe ile ilk turda karşılaşmak istemezdim." dedi.

Mircea Lucescu'dan Fenerbahçe itirafı!
Mircea Lucescu'dan Fenerbahçe itirafı!
GİRİŞ 18.06.2022 11:32 GÜNCELLEME 18.06.2022 22:31
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Bir dönem Galatasaray ve Beşiktaş'ı da çalıştıran Lucescu, yeniden Avrupa futbol arenasında mücadele edecek olmalarından dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Lucescu, "Dinamo Kiev için Şampiyonlar Ligi'nde yer almak savaşta yıpranan Ukraynalılara moral vermek açısından çok önemli. Hayatın devam ettiğini, bombalara rağmen futbola ara vermediğimizi göstermek istiyoruz. Ukrayna halkı son 4 ayda perişan oldu. Şimdi futbolla onların yüzünü güldürmeyi hedefliyoruz." dedi.

"Fenerbahçe ile ilk turda karşılaşmak istemezdim"

Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda Fenerbahçe ile eşleşmelerini talihsizlik olarak nitelendiren 76 yaşındaki tecrübeli teknik adam, "Bizim için zor bir karşılaşma olacak. Fenerbahçe ile ilk turda karşılaşmak istemezdim. Bence bu karşılaşma turun en önemli müsabakası olacak." ifadesini kullandı.

Şu an Kiev'de bulunduğunu ve takım ile beş günlük bir antrenman programının olduğunu belirten Rumen çalıştırıcı, "Oyuncular milli takımdan geldi. Kafaları tabii ki savaş ortamından dolayı karışık. Savaş nedeniyle aramızdan ayrılanlar oldu. Yeni genç futbolcular da var. Daha çok gençlere şans vermek istiyorum. Buradaki çalışmalarımızın ardından İsviçre'de bir hazırlık kampımız olacak." diye konuştu.

Fenerbahçe ile ilk maçı 19-20 Temmuz'da sahalarında oynayacaklarını hatırlatan Lucescu, "Büyük bir ihtimalle karşılaşma Polonya'da yapılacak. Ancak Putin bombalamayı bırakırsa Fenerbahçe ile Kiev'de oynarız. Savaşın sona ermesini ve yeniden taraftarlarla dolu bir stadyumda maça çıkmayı hayal ediyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle 2021-2022 sezonunda Ukrayna'da ligler yarıda kalmıştı.

Ligin oynandığı bölümde ikinci sırada bulunan Dinamo Kiev, son puan tablosunun tescil edilmesi ile UEFA Şampiyonlar Ligi için eleme oynama hakkı kazandı ve Fenerbahçe'nin rakibi oldu.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 12
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    TÜRK bayrağına düşman ve gayrı millî ne kadar vatan haini varmış meğerse. Yorumlara bakınca insan anlıyor. Göğsünde TÜRK bayrağı olan hangi takım olursa olsun sahaya kazanmak için çıkacak ve bizler de o takımı destekleyeceğiz.
    Cevapla
  • ümit*korku 1 yıl önce Şikayet Et
    çok zor rakip fb nin işi zor, sevinen taraf oluruz inşaallah
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Biz sana güveniyoruz Lucescu.
    Cevapla
  • isimsiz 1 yıl önce Şikayet Et
    @mert dedi schalke 04 galatasaray maçında schalke bayrağı açan takımın taraftarı!
    Cevapla
  • mert 1 yıl önce Şikayet Et
    içimizdeki satılmışlar
    Cevapla
  • Komikkkkk 1 yıl önce Şikayet Et
    Leblebi gibi yersin sen bu kuşu luce
    Cevapla
  • Ertürk 1 yıl önce Şikayet Et
    cin con lunun zoruna gitmiş
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Lucescu sen korkmazsın ben seni bilirim Fenerbahçe'nin başında bir çöp var yeni geldi artık futbolu ne kadar biliyor oda belli değilde.hiçbir başarısı yok çünkü dünyada. 10 milyon Euro verildi bu adama piyasanın söylentisi bu.Fenerbahçenin ekonomik olarak biraz daha batmasını sağladı o kadar. Mesela bu parayla bu adam geldi kime ne öğretecek,hangi bilinmeyeni öğretecek onu çok merak ediyorum.futbol denilen sokak aralarındaki zeka düzeyi düşük çocukların adeta döktürdikleri bir basit ayak oyunu bunun için mi verdiniz 10 milyon Euro'yu bu adama.
    Cevapla
  • Balyoz 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen ne biliyorsun kardeş işine bak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle