Carlo Ancelotti: Çok acı çektik ama...

Şampiyonlar Ligi zaferi sonrası açıklamalarda bulunan Carlo Ancelotti, "İlk yarıda çok acı çektik ama sonunda gösterdiğimiz performansla bu maçı kazanmayı hak ettik" dedi.

Carlo Ancelotti: Çok acı çektik ama...
Carlo Ancelotti: Çok acı çektik ama...
GİRİŞ 29.05.2022 01:04 GÜNCELLEME 29.05.2022 01:17
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti, Şampiyonlar Ligi finalinin ardından açıklamalarda bulundu.

Ancelotti açıklamasında, "Buna inanamıyorum. Çok zor bir maçtı. İlk yarıda çok acı çektik ama sonunda, oynadığımız tüm karşılaşmalara baktığınızda kupayı kazanmayı hak ettik. Real Madrid harika bir kulüp. Bu kadro, harika bir karaktere ve çok güçlü bir mental karaktere sahip." ifadelerini kullandı.

Carlo Ancelotti yönetiminde Real Madrid, bu sezon La Liga'da da şampiyonluğa ulaşmıştı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 2
  • Vatan 1 yıl önce Şikayet Et
    Kaleci olmazsa on tane yemiştiniz. Koskoca Real 90 dk sadece iki şut attı biri gol oldu. Adamların 10 şutu var ya direk yada kaleciden geldi. Salah biraz daha sert şut atmayı öğrenmeli öyle nazik vurursan zor atarsin
    Cevapla
  • 007 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne acısı koç
    Cevapla