AP duyurdu! Dev final Rusya'dan alınıyor

Amerikan haber ajansı Associated Press'in (AP) son dakika iddiasına göre UEFA, Şampiyonar Ligi finalini Rusya'dan alma kararı aldı.

GİRİŞ 24.02.2022 15:14 GÜNCELLEME 24.02.2022 16:03
Bu Habere 57 Yorum Yapılmış

Amerikan haber ajansı Associated Press (AP), Rusya'nın Ukrayna'ya saldırmasının ardından UEFA'nın Şampiyonlar Ligi finalini St. Petersburg'da düzenlemekten vazgeçtiğini duyurdu.

Rusya ile Ukrayna arasında yaşanan durumun değerlendirilmesi amacıyla yarın TSİ 12.00'de UEFA İcra Kurulu'nun olağanüstü toplanacağı öğrenilirken toplantı sonrasında dev finalin Rusya'dan alındığı açıklanacak.



İngiltere tavrını ortaya koydu

İngiltere Başbakanı Boris Johnson, parlamentoda yaptığı konuşmada, "Egemen ülkeleri işgal eden Rusya'da futbol organizasyonu düzenlenemeyeceğini" söylemişti.

Final maçının St. Petersburg kentinden alınması çağrısında bulunan Londra Belediye Başkanı Sadiq Khan da bu mücadeleye ev sahipliği yapmaya hazır olduklarını kaydetmişti.

UEFA, 2 Mart Çarşamba günü Kiev'de Dinamo Kiev ile Sporting Lizbon arasında oynanması planlanan Gençler Ligi maçını da ertelemişti.

YORUMLAR 57
  • yalnz kurt 2 yıl önce Şikayet Et
    ne yap tırım ama,birşey yapmadınız demesinler,aman bizede bulaşmasınlar,taktiği,,,,
    Cevapla
  • osman 2 yıl önce Şikayet Et
    güya her alanda ekonomik yaptırım uyguluyoruz mesajı gönderiyorlar. Fasa fiso... Fiilen bir şey yapamayacakları için sadece ambargooooo... o ambarda putin size neler yapıyor haberiniz yok
    Cevapla
  • Fahri fahri 2 yıl önce Şikayet Et
    Israile verin sizden beklenir
    Cevapla
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    rusyanında çok umurundaydı.. oturur ağlarlar şimdi... adamların meselesine bak milletin derdine bak.. 3-5 adam rusyada top peşinde 2 sat koşmayacak diye ülke perişena olacak şimdi.. karalar bağlasın rusya... insan bu kadar önemli mesele varken şunu demeye bile utanır be.. insanlık ölüyor bunlar top peşinde derde bak..
    Cevapla
  • memo 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunlara insan demek. hayvan bile desen hayvana hakeret.cinsleri neyse. bu zalimlerin
    Cevapla
  • Gurbetci 2 yıl önce Şikayet Et
    çokta tın Rusya için
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle