Sergen Yalçın'dan mağlubiyet yorumu!

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Ajax maçının arından yaptığı açıklamada, "Bizim için iyi bir Şampiyonlar Ligi serüveni olmadı" dedi.

Sergen Yalçın'dan mağlubiyet yorumu!
Sergen Yalçın'dan mağlubiyet yorumu!
GİRİŞ 24.11.2021 23:11 GÜNCELLEME 24.11.2021 23:39
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın sahasında Ajax'a 2-1 mağlup olarak Avrupa'ya veda ettiği karşılaşmanın ardından teknik direktör Sergen Yalçın açıklamalarda bulundu. 

Sergen Yalçın'ın açıklamaları şu şekilde;

"Bence iyi maç oldu"

"Bence iyi maç oldu, takım iyi mücadele etti. Bu kadar sıkıntılı bir süreçte oyuncuların öz verili şekilde mücadele etmesi iyi. Oyunu ilk yarıda koparabilirdik ama pozisyonları gole çeviremedik. İyi bir takımla oynadık."

"İyi bir Şampiyonlar Ligi serüveni olmadı"

"Onlar geldiklerini buldular. Biz 2'yi bulsak belki oyunu koparabilirdik ama bu seviyede böyle oluyor biraz. Bizim için iyi bir Şampiyonlar Ligi serüveni olmadı. Bu defteri bu sezon kapatıyoruz. Lige dönüp, orada kazanmanın yollarını arayacağız."

"Taraftarın desteğini inşallah geri çevirmeyeceğiz."

" Ligde ayağa kalkma zamanı"

"1-2 pozisyon, %100'ün üstündeydi, kalemize gelenler gol oluyor, şanssızlık da vardı üstümüzde. Ligde ayağa kalkma zamanı artık. İnşallah bu hafta geri dönüşe başlarız."

"Teixeira özel bir oyuncu"

"Teixeira'dan çok daha farklı beklentiler içinde olmalıyız, özel bir oyuncu. Uzun süre Çin'de oynadı, kolay değil. Onun da toparlanıp, oyunun içine girmesi lazım. Belki ligin ikinci yarısında performansını yakalayıp bize yardımcı olabilir."

"Kuralar çekildiğinde bir heyecanımız vardı"

"Kuralar çekildiğinde bir heyecanımız vardı, iyi şeyler yapabiliriz diye düşünüyorduk ama birçok sebep, özellikle sakatlıkların çok fazla olması direncimizi ciddi şekilde kırdı. Bizim için kötü bir periyot oldu."

"Futbolda bu tür şeyler başınıza gelebiliyor, işler kötü gidebiliyor, tekrar dönüş yakalamak lazım. Özellikle ligden bahsediyorum. Şampiyonlar Ligi'nde çok büyük hedefler koymuyoruz ama bu kadar kötü hedefler de koymuyoruz, daha ortalarda bir tablo koyabilirdik."

"Beklentiye cevap veremiyoruz"

"Beklentiye cevap veremiyoruz takım olarak. Normale dönmemiz gerek, tekrar kazanmaya alışmamız ve Beşiktaş gibi oynamamız gerekiyor. Umarım artık cumartesiden itibaren işler istediğimiz duruma döner."

"Benim söz vermemle olmuyor"

"Keşke benim söz vermemle olsa her şey. Ben söz veririm de benim söz vermemle olmuyor. Bugün, bireysel performanslardan birkaç oyuncu haricinde memnunuz. Umarım oyuncularımız, hafta sonu da aynı mantalitede olurlar."

"Öyle düşünüyoruz, öyle umuyoruz, inşallah bunu başarabiliriz."

"Finansal kısıtlamalar var"

"Şu an devre arası için bir planlama yapmadık. Batshuayi yoktu, bugün sakatlıktan döndü. Hafta sonu onu kullanacağız. Kenan var, Güven var. Zaten yabancı kontenjanımız dolu. Gönderip oyuncu alabiliriz. Finansal kısıtlamalar var, euro aldı başını gidiyor."

"Bazen top girmiyor, bazen şanssızlık oluyor"

"Bitiricilik konusu, oyuncunun bireysel yeteneğine kalmış bir konu. Bazen top girmiyor, bazen şanssızlık oluyor. Oynadığımız oyunlarda çok ciddi şanssızlıklarımız da var. Özellikle Süper Lig'de oynadığımız maçlarda..."

"Son Galatasaray maçında aleyhimize verilen penaltıyla, Alanya'da VAR'ın devreye girmemesiyle maçın başındaki pozisyon %100 penaltı. Kesinlikle VAR'ın devreye girmesi lazım. Aynısını Galatasaray maçında verdi, bu daha net."

"Biz TFF'den görüntüleri istiyoruz"

"Nedense bizim maçlarda VAR devreye girmiyor. Ondan önceki maçta da iki tane %100 penaltımız var, televizyon görüntüleri göstermiyor, pozisyon bittikten sonra gösteriyor. Biz TFF'den görüntüleri istiyoruz, yayıncı kuruluştan, biz görüntüleri sildik diyorlar."

"Görüntüleri bile bize vermiyorlar. Böyle bir ortamda, böyle güvensizliğin olduğu ortamda kazanmak, bir şeyler yapmak kolay değil. Çok ciddi mücadele veriyoruz."

"Attığımız goller verilmiyor, yediğimiz goller veriliyor, faulden yediğimiz goller veriliyor, penaltılar verilmiyor, aleyhimize penaltılar veriliyor... VAR'dan lehimize çıkan bir karar yok."

"Koca Beşiktaş bu kadar maç oynuyor, VAR'dan bir tane lehine karar çıkmıyor mu, bu kadar ceza sahasında oynuyor? Denk giden maçlarda, kırılma anlarında, aleyhimize hiçbir şekilde penaltı çıkmıyor."

"Konuştun mu ceza yiyorsun"

"Hoca sürekli isyan ediyor diyorlar, konuşmuyorsun, hoca niye isyan etmiyor deniyor. Böyle bir ortamda biz de ne yapacağımızı şaşırdık. Konuştun mu ceza yiyorsun. Bir şeyleri biraz daha sert söylediğinde TFF'den ceza geliyor."

"Böyle bir ortamda hocalık yapmaya çalışıyoruz, başarılı olmaya çalışıyoruz, Allah bize kolaylık versin."

YORUMLAR 14
  • Ali Yvz 2 yıl önce Şikayet Et
    yine de ülkeye en çok puan kazandıran takım açık ara Beşiktaş, harca harca bitmiyor. alt liglerden yeterli puan gelmiyor, rakipler u19 la geliyor.
    Cevapla
  • zekayi özbilek 2 yıl önce Şikayet Et
    adam şam ligini bırakmış tff ile uğraşıyor hep bahane hep bahane geçen sene nasıl aldığı hatay ve alanya maçlarını hatırlasın
    Cevapla
  • Emin 2 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa maçları ligde oynadığımız futbola ayna tutuyor. Acı gerçek ortaya çıkıyor. Bence süper lig bize yeter. Aynen filoloji yerine diloloji olması gerektiği gibi. En azından benim için.
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Boyle olacagi belliydi zaten. Sasirmadikki dayi
    Cevapla
  • ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    senden bi cacık olmaz sergen bey orası sana bir kac gömlek büyük
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle