Amorim: Türkiye'deki zorlukları burada yaşamadık

Sporting Lizbon Teknik Direktörü Ruben Amorim 4-0'lık Beşiktaş galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

Amorim: Türkiye'deki zorlukları burada yaşamadık
Amorim: Türkiye'deki zorlukları burada yaşamadık
GİRİŞ 04.11.2021 02:01 GÜNCELLEME 04.11.2021 02:01
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş'ı sahasında 4-0 mağlup eden Sporting Lizbon'da teknik direktörü Ruben Amorim, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Portekizli teknik adam Beşiktaş maçı sonrası yaptığı açıklamada, "Türkiye'de yaşadığımız saha içi zorlukları burada yaşamadık. Topa sahip olma süremiz daha uzundu. Sahadaki herkesin hareketli olması sevindiriciydi. Oyunu daha iyi kontrol ettik. Oyuncu değişikliklerinden sonra ikinci yarıda kalitemizi kaybettik ama galibiyeti sonuna kadar hak ederek farklı kazandık" diye konuştu.

Gruptan çıkmak adına Dortmund'un da yenilmesiyle umutlanan Sporting'in hocası Amorim, "Dortmund maçında neler olacağı bizim elimizde. Yorgun oyuncularımız var, ilk yarıdan sonra onu da hissettik. Yorgunluk olduğu için tempo düştü belki bazı oyuncuları yedek tutabilirdik ama bu maç geride kaldı. Ligde aynı şekilde devam edeceğiz." diyerek açıklamalarını noktaladı.

YORUMLAR 3
  • cimbomlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Bizim futboldaki sorunu ben çözdüm mantalite yok adam geldiği pozisyonu gol yapıyor biz geri pas doldur boşalt akıl lazım
    Cevapla
  • Mehmet cevirgen 37 2 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaşı yenip kendinizi dev aynasında görmeyin husran yaşarsınız
    Cevapla
  • Murat Kaya 47 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah Allah neden adamlar 2 maçta Liverpool yaptı sizi bence tersi olmuş bile
    Cevapla