Messi'siz PSG, 90+2'de yıkıldı!

Şampiyonlar Ligi'nin 4. haftya maçında Messi'den yoksun RB Leipzig deplasmanına giden PSG, 90+2'de yediği golle mücadeleden 2-2 beraberlikle ayrıldı.

Messi'siz PSG, 90+2'de yıkıldı!
Messi'siz PSG, 90+2'de yıkıldı!
GİRİŞ 04.11.2021 01:08 GÜNCELLEME 04.11.2021 01:08

Şampiyonlar Ligi'nde 4. hafta maçında RB Leipzig ve PSG kozlarını Red Bull Arena'da paylaştı. Fransız temsilcisi deplasmana Bernat, Lionel Messi, Paredes, Raphinha, Sergio Ramos, Rico ve Veratti'den yoksun gitti.

Maça ev sahibi takım hızlı başladı. 8. dakikada Leipzig Nkunku ile öne geçti. Andre Silva PSG ceza sahasına orta açtı, Nkunku iyi bir vuruş yaparak takımına üstünlük getirdi: 1-0.

KAÇAN PENALTI

10. dakikada Danilo, ceza sahası içinde Andreas Ekberg'e sert faul yapınca ev sahibi takım penaltı kazandı. İlk golün asistini yapan Andre Silva'nın penaltı vuruşunu Donnaruma kurtardı.

MAÇA DENGE GELDİ

Paris Saint-Germain, 21. dakikada skora dengeyi getirdi. Yaz transfer döneminde bedelsiz olarak Liverpool'dan takıma katılan Georginio Wijnaldum takımının ilk golünü atarken, PSG formasıyla da ilk golünü kaydetti.

GERİDEN GELDİ ÖNE GEÇTİ

Angel Di Maria'nın kullandığı kornerde Wijnaldum, takımını 39'da 2-1 öne geçirdi.

90+2 MAÇIN KIRILMA ANI

Ceza sahası içinde düşen Nkunku takımına bir penaltı daha kazandırdı. Bu kez topun başına  Dominik Szoboszlai geçti ve takımının 2. golünü kaydetti.

PSG 4. grup maçında 2. beraberliğini aldı ve 8 puanla 2. sıraya yerleşti.

Grupta ilk puanıyla tanışan RB Leipzig 1 puanla son sırada yer aldı.