Sheriff'ten Real Madrid karşısında tarihi sürpriz!

Şampiyonlar Ligi'nde Moldova ekibi Sheriff deplasmanda İspanyol devi Real Madrid'i 2-1 mağlup ederek büyük bir sürprize imza attı.

Sheriff'ten Real Madrid karşısında tarihi sürpriz!
Sheriff'ten Real Madrid karşısında tarihi sürpriz!
GİRİŞ 28.09.2021 23:54 GÜNCELLEME 29.09.2021 00:08
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid, Moldova temsilcisi Sheriff'i konuk ederken İspanyol devi büyük bir hüsrana uğradı.

Grubun ilk maçında Shakhtar Donetsk'i evinde 2-0 yenerek tarihinde ilk kez katıldığı Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçta galibiyet elde eden Sheriff, Bernabeu'da perdeyi açtı. Djasur Yakhshibaev 25. dakikada attığı golle takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi.

İlk yarı 1-0'lık Sheriff üstünlüğüyle biterken ikinci yarıda Real Madrid rakip kaleyi abluka altına aldı. 65. dakikada penaltı kazanan Real Madrid, Karim Benzema ile durumu 1-1'e getirdi. Real Madrid eşitliği yakaladıktan sonra da durmak bilmedi. İspanyol devi üst üste pozisyonlarla gol aradı ancak kaleci Georgios Athanasiadis'i geçemedi.

Mücadelenin 89. dakikasında Sebastien Thill muhteşem bir golle Sheriff'i 2-1'lik üstünlüğe taşıdı ve kalan dakikalarda başka gol olmayınca Moldova temsilcisi unutulmaz bir galibiyete imza attı.

Sheriff, bu galibiyetle Şampiyonlar Ligi'nde ikide iki yaptı ve 6 puanla grupta liderliğe yükseldi. Aynı grupta Real Madrid 3 puanla ikinci, Inter 1 puanla üçüncü ve yine 1 puanı bulunan Shakhtar Donetsk ise dördüncü sırada yer alıyor.

YORUMLAR 10
  • ruhi 2 yıl önce Şikayet Et
    Bizde yedik. Madalyonun birde diğer tarafı var. Ne paralar kırdılar
    Cevapla
  • Yusufelili 2 yıl önce Şikayet Et
    Terim iyi bak terim demek ki makasın açıldığı yok sende sorun var
    Cevapla
  • Kafkasyalı 2 yıl önce Şikayet Et
    Demekki her işin bir ilki oluyormuş. Tebrik etmek düşer bize. Adamlar mücadele edipte başarmış işte tebrikler.
    Cevapla
  • Kırkpınar 2 yıl önce Şikayet Et
    Bahis mafyasıda bayram etti, bu tiyatroya inanan var mı daha ??
    Cevapla
  • xyz 2 yıl önce Şikayet Et
    Bjk ajaxdan fark yemedi diye sevinsin, en degerli oyuncusu 1m, toplam kadro değeri 12m euro olan bir köy takımı RM yi deplasmanda yensin. Aradaki farka bakın. Sheriff FC> jimnastik
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle